Aykız Okul Öncesi Dikkat ve Zeka Geliştirme Etkinlik Seti +5 8 Kitap Takım

Ensar Neşriyat

Kolektif

200,00 TL
142,00 TL
%29 indirim
Kazancınız
:
58,00 TL
Aykız Okul Öncesi Dikkat ve Zeka Geliştirme Etkinlik Seti +5 8 Kitap Takım Hakkında Bilgiler
Türü: Çıkartmalı Kitaplar
Sayfa Sayısı: 128
ISBN: 9780000004116
Kapak: Ciltsiz
Kağıt Tipi: 2. Hamur
Basım Tarihi 2015
satis-icon
Satış Rakamları 2 adet satılmıştır.
Kolektif
Kolektif
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Aykız Okul Öncesi Dikkat ve Zeka Geliştirme Etkinlik Seti +5 8 Kitap Takım Kısa Özet

    Aykız, okul öncesi eğitim kitapları serimiz, erken çocukluk dönemindeki çocuklarımızın, zekâ gelişim alan çalışmalarının bütününü destekleyen; dikkat, problem çözme, çizgi, nokta birleştirme, nokta doldurma, eşleştirme, örüntü, beyin fırtınası, yap-boz, kesme-yapıştırma, resim tamamlama ve labirent vb. çalışmalardan oluşmaktadır.

    Bu eğitim setinde, her bir kitap, farklı düşünme çalışmalarını destekleyen sayfalar şeklinde hazırlanmıştır. Temaların içinde; sayı, renk, şekil kavramlarına da ayrı ayrı yer verilmiştir. Çalışma metodu, çocuklarımızın sosyokültürel eğitimini desteklemekte ve günlük yaşamda karşılaşacakları problemlerle de ilişkilendirilmektedir. Ayrıca, farklı renkteki kalemlerle, farklı tarzlarda yapılan boyama çalışmaları, çocukların gezecekleri yerleri araştırma ve merak duygusunu da canlandıracak, onları bu yönde etkinlik yapmaya sevk edecektir. Kitapların dış kapaklarındaki zekâ oyunları ve kuklalar ise, çocukların drama yolu ile yeteneklerini keşfetmelerini ve hem de eğlenmelerini sağlayacaktır.

    Kitaplarımız, Milli Eğitim Bakanlığı`mızın, okul öncesi eğitim müfredatına uygun olarak ve tamamen renkli sayfalarla sizlere sunulmaktadır. İyi eğlenceler...

  • 2. Hamur

Aykız Okul Öncesi Dikkat ve Zeka Geliştirme Etkinlik Seti +5 8 Kitap Takım Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.