325,00 TL
211,25 TL
%35 indirim
Kazancınız
:
113,75 TL
Athena Hakkında Bilgiler
Türü: Tarihi Romanlar
Sayfa Sayısı: 542
ISBN: 9786054377305
Kapak: Ciltsiz
Kağıt Tipi: 2. Hamur
Basım Tarihi 2010
satis-icon
Satış Rakamları 3 adet satılmıştır.
Karen Essex
Karen Essex
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Athena Kısa Özet

    Elgin Mermerleri neredeyse iki yüzyıldır British Museum`da sergileniyor. Eser, bulunup müzeye getirildiği günden bu yana sayısız tartışmaya yol açtı. Tarihine, öyküsüne ya da yapılış macerasına dair farklı görüşler yıllar boyu dallanıp budaklandı. Öyle ki Elgin Mermerleri hakkında söylenenler eserin önüne geçti yıllar içinde... Ardındaki hikaye hep merak uyandırdı.

    Napolyon döneminin sonu gelmez savaşları dünyayı kana buluyordu. Güzelliğiyle nam salmış, yirmi bir yaşındaki, yeni evli Elgin Kontesi ise bu kargaşanın içinde Osmanlı İmparatorluğu`nun önde gelen yöneticilerini büyülemeye çalışıyordu. Çünkü kocası, Parthenon heykellerini İngiltere`ye götürmek istiyordu ve mutlak bir izne ihtiyacı vardı. Mary, bu uğurda cazibesini, hatta bedenini kullanmaktan bir an bile çekinmeyecekti.

    Mary Nisbet`in tüm bu oyunları oynamasından yüzyıllar önceyse, adını tarihe kazımak isteyen başka bir kadın yaşamıştı Atina`da. Perikles`in metresi Aspasia, zekasını ve cazibesini kullanarak tüm dünyanın görüp görebileceği en benzersiz eserleri inşa ettirme hayaline adamıştı kendisini.

    Aşk, her zaman aşk, merak, açgözlülük ve şeref… Aspasia ve Mary, hırslarını, acılarını hissedebilmeniz için sizi yüzyıllara yayılan bir gezintiye davet ediyor.

  • 2. Hamur

Athena Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.