Atatürk Gibi Düşünmek

Kanes Yayınları

Kolektif

150,00 TL
108,00 TL
%28 indirim
Kazancınız
:
42,00 TL
Atatürk Gibi Düşünmek Hakkında Bilgiler
Türü: Tarih Araştırma ve İnceleme Kitapları
Sayfa Sayısı: 208
ISBN: 9786059915502
Kapak: Ciltsiz
Kağıt Tipi: 2. Hamur
Basım Tarihi 2019
satis-icon
Satış Rakamları 32 adet satılmıştır.
Kolektif
Kolektif
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Atatürk Gibi Düşünmek Kısa Özet

    Atatürk… O ne insanüstü bir varlık ne de ulaşılması imkansız bir şahsiyetti. Etten, kemikten, içimizden biri, annesinin sarı Mustafa’sı, bizim Mustafa Kemal’imiz… Kendini milletine adamış, dertli, yorgun fakat asla umutsuz değil. Tüm ümidini gençliğe bağlamış, en büyük eseri Türkiye Cumhuriyeti’ni Türk gençliğine emanet etmiş bir lider… Bugün, onun ölümsüz fikirleri bu milletin damarlarında can buluyor.

    Onun ölümsüzlüğü, ileri görüşlülüğünden kaynaklanıyor. Bir gün Cumhuriyet’in tehlikeye düşme ihtimalini öngörmüş, istiklal ve cumhuriyeti müdafaa mecburiyetine düşecek Türk gençliğine, vazifeye atılmak için, içinde bulunacağı imkan ve şeraiti düşünmemesini öğütlemiştir.

    Bu vazifeye atılmak içinse Mustafa Kemal Atatürk’ü büyük bir fikir insanı olarak anlamak gerekir.
    Onun özgün sözlerinden oluşan bu kitabı sizlerle buluşturmayı bir görev biliyor, onun düşüncelerinin genç zihinlere yayılmasına vesile olmaktan onur duyuyoruz. Bizler, onun gözlerindeki Cumhuriyet ışığıyla aydınlanıyoruz ve de aydınlanmaya devam edeceğiz.

    *Beni görmek demek behemehâl yüzümü görmek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu kâfidir.*

    - Mustafa Kemal Atatürk

  • 2. Hamur

Atatürk Gibi Düşünmek Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.