116,00 TL
69,60 TL
%40 indirim
Kazancınız
:
46,40 TL
Amerika Hakkında Bilgiler
Türü: Alman Edebiyatı Kitapları
Sayfa Sayısı: 298
ISBN: 9789750706646
Kapak: Ciltsiz
Kağıt Tipi: 2. Hamur
Basım Tarihi 2021
satis-icon
Satış Rakamları 77 adet satılmıştır.
Franz Kafka
Franz Kafka
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Amerika Kısa Özet

    Amerika, büyük yazar Kafka`nın ilk romanı. Franz Kafka`nın 1912`de yazmaya başladığı ve "Kayıp" adını verdiği bu eser, yazarın ölümünden sonra arkadaşı Mac Brod tarafından 1927`de Amerika adıyla yayımlandı.

    Ailesinden 16 yaşında ayrılarak Amerika`ya, zengin dayısının yanına giden Praglı delikanlının yaşantısını kendi ağzından anlatan bu roman, iyimser tutumuyla, Kafka`nın diğer romanları Dava ve Şato`dan belirgin şekilde ayrılır. Ancak Amerika`da, doğuştan gelen suçluluk, bireyin başa çıkamayacağı bürokratik engeller karşısındaki çaresizliği gibi Kafka`nın ana temaları, eskizler halinde olsa da, mevcuttur.

    Zavallı küçük bir göçmen olarak karaya ayak basmış olsaydı, nerede kalırdı acaba? Evet, belki de onu -göçmen yasaları konusundaki bilgisine dayanarak bunu çok olası buluyordu dayı- Birleşik Devletler`e almazlardı bile, artık bir yurdu olmadığını umursamadan eve yollarlardı. Çünkü burada kimse kimseye acımazdı, Karl`ın bu açıdan Amerika hakkında okumuş olduğu şeyler de çok doğruydu; Amerika hakkında okumuş olduğu şeyler de çok doğruydu; yalnızca şanslı olanlar çevrelerindeki kaygısız yüzler arasında şanslarının gerçekten tadını çıkarıyor gibiydiler.

  • 2. Hamur

Amerika Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.