209,50 TL
140,37 TL
%33 indirim
Kazancınız
:
69,13 TL
Ama Hakkında Bilgiler
Türü: Roman
Sayfa Sayısı: 222
ISBN: 9786257599535
Kapak: Ciltsiz
Kağıt Tipi: 2. Hamur
Basım Tarihi 2022
satis-icon
Satış Rakamları 5 adet satılmıştır.
Vildan Çetin
Vildan Çetin
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Ama Kısa Özet

    Dilin sınırlarında gezinen, kurgu ve diyalogda rüşdünü ispat etmiş bir kalem; zengin sözcükleriyle akışkan bir form yakalayarak zihni açan ve ferahlatan bir isim: Vildan Çetin
    ve onun “Ama” kitabıyla tamamlanan Kutsal Hayat Üçlemesi...

    Ses, Kök ve Ama adlı kitaplardan oluşan ‘Kutsal Hayat Üçlemesi’, hayatın katı gerçekler ile sınanan iki kız kardeş Selin ve Ece ile akıl sağlığı yerinde olmayan ancak ikna kabiliyeti son derece yüksek, üstün bir zeka ve entelektüel kapasiteye sahip son Osmanlı beyefendilerinden Talat Kavak’ın hastalıklı hikayesini anlatıyor.

    Farklı karakterlerin ağzından dile gelen, psikolojik gerilim tarzında yazılmış üçleme 90’ların başında geçiyor. Üç kitap da bilinç akışı tekniğinin doruklara ulaştığı başyapıt niteliğinde ve karakterlerin katmanlı yapılarını sergilemekten keyif alan bir üslubu barındırıyor.

    Her kitap kendi başına özgün bir metin. Geniş açılımlı bir hikayenin farklı yüzlerini, herhangi bir yerinden başlayıp takip edebileceğimiz türden bir yapıtlar dizisi Dolayısıyla, okuyucu isterse, üçüncü kitabı gönül rahatlığıyla ilk kitabı olarak düşünebilir ve tersi düzü olmayan bir akış içerisinde karakterlerin iç girdabı eşliğinde hikayenin gerilimine kendini kaptırabilir.

    Ama, iki kız kardeşin düşmanlıktan mutabakata ve son kertede iş birliğinden fedakarlığa dönüşen ilişkilerinin yeniden kurulma sürecini anlatıyor gibi görünse de, aslında Ses ve Kök’te kendisi hakkında tek kelime etmeyen Talat Kavak’ın geçmiş ile hesaplaşmasının da kitabıdır.

    Fihrist olarak, yenilikçi üslup ve zengin bir dil ekseninde ilerleyen bu sürükleyici hikâyeyi sizlere sunmaktan mutluluk duyuyoruz.

  • 2. Hamur

Ama Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.