60,00 TL
40,20 TL
%33 indirim
Kazancınız
:
19,80 TL
ALİYA Hakkında Bilgiler
Türü: Biyografik ve Otobiyografik Kitaplar
Sayfa Sayısı: 346
ISBN: 9786059322096
Kapak: Ciltsiz
Kağıt Tipi: 2. Hamur
Basım Tarihi 2016
satis-icon
Satış Rakamları 23 adet satılmıştır.
Sead Morina
Sead Morina
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • ALİYA Kısa Özet

    Aliya İzzetbegoviç… Nam-ı diğer Bilge Kral… Her milletin var olma mücadelesinde tarih boyunca böyle önderler çıkar. Fakat her lider gerçekten bilge değildir. Ona *Bilge Kral* deniyorsa, o hiç kuşkusuz bu adı sonuna kadar hak edecek bir ömür sürmüştür.

    Aliya, gençliğinin ilk döneminden ölümüne kadar *mücadele ve direniş* kavramlarını içselleştirmiş gerçek bir liderdir. Bir Müslüman olarak ümmetin kurtuluşu için düşüncelerini herkese yaymaya çalışırken, diğer taraftan da ülkesinin özgürlüğü ve kurtuluşu için bir nefer gibi her türlü zorluğa göğsünü siper etmiştir.
    İbrahim Paşalı`nın tabiri ile o, Avrupa`ya atılan son Osmanlı tokadıdır. Adının karşısına cesaret, iman ve adalet kelimelerini yazarsınız.

    *İslam`ın ilerlemesini sakin ve teslimiyetçi kimseler değil, cesur ve isyankar ruhlu kimseler gerçekleştirecektir.* diyen Aliya’nın hayatı bir romana sığamayacak kadar ulvidir elbette…

    Sead Morina’nın kaleminden Aliya, hakikat ve kurgusuyla, üslup ve akıcılığıyla sizi özgürlük mücadelesinin içine çekecek.

  • 2. Hamur

ALİYA Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.