Menü
Hesabım
Şifremi Unuttum
Kayıt Ol
Sepetim

Aldatılan Leylekler ve Kargaların Zor Günü

Üretici Liste Fiyatı
240,00 TL
168,00 TL
%30 İndirim
Kazancınız
72,00TL
Parapuan: 168
Alışveriş listeme ekle

Tükendi

Gelince Haber Ver
Aldatılan Leylekler ve Kargaların Zor Günü
Türü : Hikayeler
Kapak : Ciltsiz
Sayfa Sayısı : 184
ISBN : 9786055545932
Basım Yılı :
Kağıt Tipi : 2. Hamur
Satış Rakamları:4 adet satılmıştır.

"Çevrede binlerce leylek birikmişti. Hayvanlar artık insanlara pek aldırış etmiyordu. Köyün çocukları leylekleri damlardan evlerinin önündeki tavukları kovar gibi kovuyordu. Leylekler uçmuyor, koşarak uzaklaşıyor ve hafif yükselmelerle tekrar yere konuyordu.

Köylüler bu duruma da şaşıp kalmıştı. Bir güvercin kadar hareketli olan ve ele avuca sığmayan uzun bacaklılar, ağır gövdeli kazlara benzemişti! Olacak iş miydi bu? Leylekler, köylülerin anlayamadıkları bir kuvvetin etkisinde gibiydiler. Tarlaları, bahçeleri, evleri, leyleklerle sarıldığı için Viranköylüler, o gün doğru dürüst bir iş yapamadı. Zaten kimsenin artık işte güçte gözü kalmamıştı. Bu olup bitenler herkesi oldukça meraklandırmıştı; baktıkları leylekler, gördükleri leylekler, konuştukları leylekler idi.

Şaşkınlıkları ve korkuları iyice artmıştı. Ne oluyordu böyle? Bu kadar leylek nereden geliyordu? Geç vakitlere kadar kapıda kalıp bu durumu anlamaya çalıştılar ama kimsenin tatmin edici bir açıklaması olmadı. Bazıları bu işin böyle devam etmeyeceğini, sabahleyin leyleklerin dağılmasını umarak evlerine girdiler."

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.