54,00 TL
44,28 TL
%18 indirim
Kazancınız
:
9,72 TL
Alacağınız Olsun Hakkında Bilgiler
Türü: Roman ve Öykü Kitapları
Sayfa Sayısı: 80
ISBN: 9789752119550
Kapak: Ciltsiz
Kağıt Tipi: 2. Hamur
Basım Tarihi 2023
satis-icon
Satış Rakamları 129 adet satılmıştır.
Dursun Ege Göçmen
Dursun Ege Göçmen
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Alacağınız Olsun Kısa Özet

    Her insanın bir öyküsü vardır! Bu kitapta da Sedat Öğretmen`in ve onun öğrencilerinin öyküleri yer alıyor. Ama baştan belirtelim; bu öğrenciler, büyüklerin övdüğü tertipli, düzenli, örnek öğrencilere pek benzemiyor. Onlar; yaramaz, esprili, şakacı ve fazlasıyla süslüler...

    Durun! "Nasıl bir kitap bu?" diyerek atmayın bir köşeye. Çünkü bu kitaptaki çocuklar aynı zamanda çok dürüst, dost canlısı, merhametli ve cesurlar!

    Bu kitapta gırgır var, şamata var, macera var, daha da önemlisi çok ilginç karakterler var. Örneğin; şaşırtıcı sorularıyla Sedat Öğretmen, çılgın dedeleriyle Ülken, intikam planlarıyla Kerem, ablalığın tadını çıkaran Hazal, dakikalarla yarışan Deniz, kendi modasını yaratan Nazlı, şair ruhlu İlhan, alerjik bünyeli Elif ve hiç eksilmeyen iştahlarıyla Doğancan ile Suatcan sizlerle tanışmayı bekliyorlar.

    Onları tanıyıp da ne mi yapacaksınız? Kim bilir! Belki siz de kendi öykünüzü yazarsınız... Ya da yeni arkadaşlar edinmenin coşkusunu yaşarsınız. Ne de olsa, bu kitabın kahramanları çok kafa dengi çocuklar!

  • 2. Hamur

Alacağınız Olsun Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.