Menü
Hesabım
Şifremi Unuttum
Kayıt Ol
Sepetim

Ah Keşke: Pişmanlığı Avantaja Dönüştürmek

Üretici Liste Fiyatı
345,00 TL
241,50 TL
%30 İndirim
Kazancınız
103,50TL
Parapuan: 242
Alışveriş listeme ekle

Tükendi

Gelince Haber Ver
Ah Keşke: Pişmanlığı Avantaja Dönüştürmek
Türü : Roman
Kapak : Ciltsiz
Sayfa Sayısı : 350
ISBN : 9786254140938
Basım Yılı : 2025
Kağıt Tipi : 2. Hamur
Satış Rakamları:66 adet satılmıştır.

Prudencia Prim oldukça zeki, eğitimli ve başarılı bir genç kadındır. Bireylerini hız, hırs ve daima *mevcuttan fazlası olmaya* zorlayan şehir hayatından bıktığına kanaat getirdiğinde gazetede ilginç bir ilanla karşılaşır: San Ireneo adlı uzak bir köyde yer alan malikâne bir kütüphaneci aramaktadır. Müstakbel çalışanı belirleyecek en önemli kıstas da *az eğitim almış biri* olması gerekliliğidir. En temel şartı yerine getiremese de kendini kabul ettirmeyi başaran Prim, yaşanacak birçok şeye hazırlıksız yakalanacaktır.

Tıpkı genç kadın gibi entelektüel ve zeki biri olan işvereni *Koltuktaki Adam*, atılgan ama aykırı, Bayan Prim’in çok sevdiği yazarlar Jane Austen ve Louisa May Alcott`u eleştirmeye daima hazır biridir. Köy sakinleriyse en az dini ritüelleri yöneten ve öğretmenlerinden çok daha bilgili olan çocuklar kadar şaşırtıcıdır; bu köy, şehrin birkaç kilometre uzağındayken çok başka bir zamanda ve sıradışı bir sosyal disiplinle yaşamaktadır.

Yayımlanışının ardından uzun süre gündemden düşmeyen ve birçok farklı dilden yüzbinlerce okura ulaşan Bayan Prim’in Uyanışı, edebiyat, felsefe ve mutluluk arayışı başlıklarını kendine has üslubuyla yan yana getiren ayrıksı bir öykü..

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.