24,00 TL
15,60 TL
%35 indirim
Kazancınız
:
8,40 TL
Ada Hakkında Bilgiler
Türü: Roman
Sayfa Sayısı: 416
ISBN: 9786054482337
Kapak: Ciltsiz
Kağıt Tipi: 2. Hamur
satis-icon
Satış Rakamları 9 adet satılmıştır.
Victoria Hislop
Victoria Hislop
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Ada Kısa Özet

    "Hislop, Girit hayatını tutkuyla anlatıyor. Ama asıl övgüyü, çizdiği, toplumdan dışlanmış insan portreleriyle hakediyor."
    -Guardian-

    Hayatını değiştirecek bir karar alma noktasına gelen Alexis Fielding, annesinin geçmişini öğrenmek için yanıp tutuşuyordu. Annesi Sofia ise, geçmişten bahsetmemekte kararlıydı. Yalnızca, Londra`ya taşınmadan önce, Girit`te, küçük bir köyde büyüdüğünü söylemişti. Fakat Alexis, Girit`e gitmeye karar verdiğinde, Sofia, eski bir dosta götürmesi için kızına bir mektup verdi. Bu mektup, ailesinin geçmişine ait sırrı çözmesinde Alexis`e yardım edecekti.

    Alexis, Plaka`ya vardığında, kıyının biraz uzağındaki küçük ve terkedilmiş Spinalonga Adası`nın bir zamanlar, Yunanistan`ın cüzzam kolonisi olduğunu öğrenecek ve sarsılacaktı. Çok geçmeden Fotini`yi bulacak ve Sofia`nın gizemli geçmişini keşfedecekti. Büyük büyükannesi Eleni ve kızlarının, cüzzam ve savaşla yaralanan trajik hikayesini ortaya çıkaracak, adayla ne kadar sıkı bir bağının bulunduğunu ve sırların yaşamlarını nasıl yönlendirdiğini anlayacaktı...

  • 2. Hamur

Ada Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.