More - More 8: Fame English TEOG Testbook

Kurmay Yayınları

Fatma Uyar

16,67 TL
15,00 TL
%10 indirim
Kazancınız
:
1,67 TL
More - More 8: Fame English TEOG Testbook Hakkında Bilgiler
Türü: Genel Eğitim Kitapları
Sayfa Sayısı: 0
ISBN: 9786059979597
Kapak: Ciltsiz
Kağıt Tipi: 2. Hamur
Basım Tarihi 2015
satis-icon
Satış Rakamları 10 adet satılmıştır.
Fatma Uyar
Fatma Uyar
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • More - More 8: Fame English TEOG Testbook Kısa Özet

    Sevgili Öğrenciler, TEOG İngilizce bölümü ülkemiz öğrencilerinin en çok zorlandığı branşlardan bir tanesidir. Bugüne kadar gerek TEOG gerekse eski SBS sistemlerinde İngilizce dersi Matematik dersi ile beraber, Türkiye ortalaması en düşük olan iki branştan bir tanesi olmuştur. Bizler de bu kaynağı, bu zorlu yolculuğunuzda sizlere biraz olsun destek verebilmek için büyük emek, özveri, çaba ve dikkatle hazırladık. İnanıyoruz ki; More&More FAME 8 TEOG Testbook, sınava öğrencilerini hazırlayan öğretmenlerimiz için önemli bir yardımcı, bu yıl TEOG ile ilk defa karşılaşacak öğrencilerimiz için ise başarılı olma yolunda büyük bir destek olacaktır.

    More ve More Fame 8 TEOG Testbook sadece bir test kitabı değildir. İçerisinde öncelikle TEOG sınavında İngilizce branşında çıkabilecek soru türleri ve soru çözme yöntemleri, her ünite başında ünite ile alakalı en önemli kelimeler ve kalıp cümleler, her testin sonunda yaptığınız doğru sayısına göre hakkınızda bilgilendirme ve yönlendirmeler, son olarak da ilk dönem TEOG sınavı için ve ikinci dönem TEOG sınavı için ayrı ayrı genel denemeler bulunmaktadır. More&More Fame 8 TEOG Testbook, 2015/2016 Eğitim Öğretim yılında 8. sınıflarda okutulacak olan *UPTURN in English* isimli ders kitabımıza %100 uyumlu olarak hazırlanmıştır. Bizler bu yararlı kaynağı hazırlarken, sizlerin başarısında katkımızın bulunmasını istedik. Öncelikle bu süreçte her zaman yanımızda olan ailelerimize, bizden yardımını esirgemeyen Fatih Kaplan, Fatma Eker, Zeynep Uzun ve adını sayamadığımız dostlarımıza, bu kaynağın oluşumunda bizleri destekleyen ve cesaretlendiren *8. Sınıf İngilizce Paylaşım Grubu*nun tüm üyelerine teşekkürleri bir borç biliriz.

    More&More Fame 8 TEOG Testbook kitabımızdan en iyi şekilde yararlanmanız ve TEOG sınavında hak ettiğiniz başarıya ulaşmanız dileklerimizle...

  • 2. Hamur

More - More 8: Fame English TEOG Testbook Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.