Tonguç Akademi 4. Sınıf Dört Dörtlük Yeni Nesil Matematik Problemleri 2020

Tonguç Akademi

Kolektif

22,00 TL
Tonguç Akademi 4. Sınıf Dört Dörtlük Yeni Nesil Matematik Problemleri 2020 Hakkında Bilgiler
Türü: Diğer Sınavlara Hazırlık Kitapları
Sayfa Sayısı: 128
ISBN: 9786257894562
Kapak: Ciltsiz
Kağıt Tipi: 1. Hamur
satis-icon
Satış Rakamları 262 adet satılmıştır.
Kolektif
Kolektif
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Tonguç Akademi 4. Sınıf Dört Dörtlük Yeni Nesil Matematik Problemleri 2020 Kısa Özet

    İşte 4x4`lük Yeni Nesil Matematik Problemleri bu amaçla hazırlandı. Bu kitaptaki problemleri çözerken, hayatın içinden tanıdık konularla karşılaşacaksın.

    Öğrendiklerini tekrar ederken bilgilerinin kalıcı olduğunu göreceksin. Yeni nesil sorular ile analiz ve yorum yeteneklerini geliştireceksin. Problem çözme basamaklarını öğrenerek her türlü problemi çözmeye hazır hâle geleceksin.

    Çözemediğin soruların çözümlerine sayfanın altındaki karekod ile ulaşabilirsin. Tek yapman gereken tablet ve telefonlara yüklenen TATS uygulamasından kodu okutmak.

    MEB`in 4. sınıflar için hazırladığı Akademik Becerilerin İzlenmesi ve Değerlendirilmesi (ABİDE) raporunda örnek olarak verdiği ve öğrencinin ortaokul-lise kademelerinde karşılaşabileceği soru tiplerine hazırlık niteliğinde yatay sorulardan oluşur.

    Müfredat programı içerisinde yer alan problem çözme basamakları temel alınmıştır. Problem çözme becerilerinin kazandırılmasını sağlar.Önce örnek problemi çözümüyle birlikte anlatarak öğrenciye yol gösterir. Daha sonra aynı adımları uygulamasını isteyen başka bir problemle öğrettiklerini uygulatır.

    Konuyla ilgili diğer problemlerde ise ipucu ve sonuç gibi yönlendirmelerle soruyu çözmeye teşvik eder.Öğrencinin çözemediği sorularda video çözümler aracılığıyla problem çözme adımlarını öğrenerek ilerlemesini sağlar.

    Tüm problemler akıl yürütme, yorumlama ve analiz etme gibi beceriler gerektiren YENİ NESİL sorulardan oluşmuştur. Konuyu pekiştiren problemler açık uçlu, bölüm sonu problemleri ise çoktan seçmeli sorular şeklinde düzenlenmiştir.

    4x4`lük başarılara imza atman dileğiyle..

  • 1. Hamur

Tonguç Akademi 4. Sınıf Dört Dörtlük Yeni Nesil Matematik Problemleri 2020 Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.