2023 Astrolojisi - Köprüyü Geçmek

Butik Yayınları

Gahl Eden Sasson

150,00 TL
100,50 TL
%33 indirim
Kazancınız
:
49,50 TL
2023 Astrolojisi - Köprüyü Geçmek Hakkında Bilgiler
Türü: Astroloji-Fal- Rüya
Sayfa Sayısı: 448
ISBN: 9786258471281
Kapak: Ciltsiz
Kağıt Tipi: 2. Hamur
Basım Tarihi 2023
satis-icon
Satış Rakamları 1 adet satılmıştır.
Gahl Eden Sasson
Gahl Eden Sasson
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • 2023 Astrolojisi - Köprüyü Geçmek Kısa Özet

    2023 Astrolojisi - Köprüyü Geçmek Butik Yayınları

    “Bu kitapla, Gahl Sasson’un ustaca hikâye anlatımı ile bu¨yu¨lenmenin yanı sıra önu¨mu¨zdeki yıla tamamen hazırlıklı bir şekilde gireceksiniz. Hayatlarını gezegenlere göre yaşayanlar için bu kitap ayrıntılı bir rehber niteliğindedir ve sadece elinden gelenin en iyisini yapmayı öğrenmek isteyenler için de gerçekçi pratik tavsiyeler içeren bir mitoloji kitabı havasındadır.”
    - Laura Day, The Circle-Tek Bir Dilek Hayatınızı Değiştirebilir ve de İçimizdeki Gu¨ç-İçgu¨du¨sel Gu¨çlerinizi Keşfetme ve Kullanma Yolları adlı kitapların çoksatan yazarı.
     
    Gahl E. Sasson tarafından yazılmış olan bu temel astrolojik rehberi kullanarak gelecek 12 aya hazırlanın, yılı şimdiden planlayın. Kitap, Kabala, astroloji, psikoloji, Tarot ve mitolojiyi birleştiriyor. Kitabın ilk bölu¨mu¨, 2023 yılına genel bir bakış sunarken ikinci bölu¨m ise her burç için astrolojik eğilimleri detaylandırıyor. Finansal girişimler için hangi gu¨nler iyidir? Aşk ve ilişkiler açısından hangi tarihler daha uğurlu? Sağlığınıza ne zaman dikkat etmelisiniz? Merku¨r retrosu ne zaman gerçekleşecek? Tutulmalar ne zaman yaşanacak ve her burç için ne anlama geliyor? 2023 yılının Numerolojisi neden şanslı 7 sayısıyla ilişkilendirilir? Plu¨ton’un Fransız Devrimi’nden bu yana ilk kez Kova burcuna geçmesi ne anlama geliyor? Elinizdeki bu yıldızlar rehberini 2023 astrolojisinde gezinmenize yardımcı olması için kullanın.

  • 2. Hamur

2023 Astrolojisi - Köprüyü Geçmek Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.