2022 AYT Matematik Soru Bankası

Bilinçsel Yayınları

Özcan Kolyiğit

150,00 TL
120,00 TL
%20 indirim
Kazancınız
:
30,00 TL
2022 AYT Matematik Soru Bankası Hakkında Bilgiler
Türü: AYT Matematik Soru Bankaları
Sayfa Sayısı: 372
ISBN: 9786057040275
Kapak: Ciltsiz
Kağıt Tipi: 2. Hamur
satis-icon
Satış Rakamları 16 adet satılmıştır.
Özcan Kolyiğit
Özcan Kolyiğit
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • 2022 AYT Matematik Soru Bankası Kısa Özet

    Saygıdeğer Öğretmen Arkadaşlarımız ve Sevgili Öğrencilerimiz;

    Büyük bir özveriyle hazırlanan kitabımızın matematik dünyanıza ışık tutmasını, uzun ve yorucu olan eğitim hayatınıza katkıda bulunmasını en içten duygularımızla temenni ederiz.

    Kitabımız;

    -MEB kazanım esasları ve sıralaması baz alınarak hazırlanmıştır.

    -Sorularımız ÖSYM’nin daha önce sorduğu soru tarzları ve ileride sorabileceği tahmini soru tarzları çerçevesinde hazırlanmıştır.

    -Her bir konu başlığının altında yer alan sorularımız, öğrenim safhanızı temellendirmek için aşamalı bilgiler kullanılarak hazırlanmıştır.

    -Her bir sorunun sorulma amacı olup, bu amaç bir sonraki soruya yada konuya hazırlık temeli gözetilerek hazırlanmıştır. Bu sebeptendir ki her bir sorumuzu mutlaka sıralı olarak çözünüz. Aşamalı olarak öğrenimin kalıcılığını temellendirmek için kitabımız her konu için üç bölümden oluşmaktadır.

    MOTİVASYON: Konunun anlaşılması ve temellendirilmesi için basit ve orta seviye sorulardan oluşturulmuştur. Bu bölümdeki genel amaç, konunun en temel seviyede öğrenilmesi ve öğrencinin motivasyonun arttırılmasıdır.

    POTANSİYEL: Motivasyonda edinilen temel bilgilerin kullanılabilmesi ve yorumlama kabiliyeti- nin artması için orta seviyede sorulardan oluşturulmuştur. Bu bölümdeki genel amaç, yorumlama kabiliyetinin artması ve öğrencinin potansiyelini yakalamasını sağlamaktır.

    ÖZ GÜVEN: Motivasyon ve potansiyelde edinilen bilgi ve yorumlama kabiliyetinin arttırılabil- mesi için tamamı yeni nesil sorulardan oluşturulmuştur. Bölümün genel amacı, öğrencinin bilgi ve yorumlama becerisini maksimum seviyede kullanabilmesi ve öz güvenini kazanmasıdır.

  • 2. Hamur

2022 AYT Matematik Soru Bankası Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.