139,00 TL
83,40 TL
%40 indirim
Kazancınız
:
55,60 TL
16 Ocak Gecesi Hakkında Bilgiler
Türü: Oyun Kitapları
Sayfa Sayısı: 120
ISBN: 9786254102325
Kapak: Ciltsiz
Kağıt Tipi: 2. Hamur
Basım Tarihi 2021
satis-icon
Satış Rakamları 53 adet satılmıştır.
Ayn Rand
Ayn Rand
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • 16 Ocak Gecesi Kısa Özet

    16 OCAK GECESİ

     

    Bjorn Faulkner. Tüm dünya onu uluslararası çapta başarılı, devasa bir finans imparatorluğunu yöneten bir iş adamı olarak görüyordu. Hiç yanından ayırmadığı sekreteri ve metresi içinse Faulkner zihniyle, kalbiyle ve bedeniyle hizmet edeceği tanrısal bir kahramandı. Aristokrat bir aileye mensup genç karısı ona evcilleştirebileceği, yönetebileceği bir av olarak bakıyor, milyoner kayınpederi ise Faulkner’a, onu tek bir hatasında yok edebilecekmiş gibi muamele ediyordu.

     

    Peki pek çok insanın hayatının odak noktası olan meşhur iş adamı Bjorn Faulkner gerçekte kimdi? Nasıl bir adamdı? Ayn Rand bu sarsıcı oyunda kararı okuyucuya bıraktı.

     

    İlk bakışta 16 Ocak Gecesi zeki ve amansız bir adamın yükselişini ve yıkımını anlatan etkileyici bir drama olarak tanımlanabilir. Ancak daha derine inildiğinde bu eser Ayn Rand’ın, bir insanın sahip olabileceği gücü ve zayıflıkları simgesel olarak canlandırdığı felsefi bir araştırmaya dönüşüyor. Broadway’de sahnelenmesiyle gelen ilk başarının ardından 16 Ocak Gecesi on yıllardır tüm dünyada büyük bir ilgiyle yorumlanmaya devam ediyor. 

  • 2. Hamur

16 Ocak Gecesi Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.