Sağlık Yönetimi Kitapları
09 Nisan 2018

Sağlık Yönetimi Kitapları

Sağlık Yönetimi bölümü sağlık sektöründe yönetimsel uygulamalar konusunda uzman insan kaynağı sağlayan üniversite bölümleri arasında yer alıyor. Sağlık Yönetimi bölümü ders içerikleri doğrultusunda Sağlık Yönetimi kitapları tercih ediliyor. İktisat, İşletme, Genel Muhasebe, Sağlık Hukuku, Temel Bilgi teknolojileri gibi ders içerikleri olan Sağlık Yönetimi bölümünde okutulan derslerin özel kitapları bulunuyor.

Sağlık kurumları yönetimi alanında nitelikli insan kaynağı yetiştirmeyi amaçlayan Sağlık Yönetimi bölümü dört yıl bir lisans eğitimi veriyor. Eğitim süresince İdare Hukuku, Tıbbi Terminoloji, Psikoloji gibi farklı ders içerikleri öğrencilere sunuluyor. Sağlık kurumlarında finansal yönetim, kalite yönetimi gibi alanlarda ders içerikleri bulunuyor. Sağlık Yönetimi kitapları sadece öğrencilerin değil sağlık kurumları çalışanlarının da okuması gereken kitaplar olarak birçok seçenek sunuyor.

Sağlık Yönetimi Kitapları Nelerdir

Sağlık Yönetimi kitapları arasında; sağlık İşletmelerinde İnsan Kaynakları, Sağlık Hizmetleri Yönetimi, Hastane Ve Sağlık İşletmeleri Yönetimi gibi kitaplar yer alıyor. En iyi yayınevlerinin Sağlık Yönetimi kitapları BKM kitap kategorilerinden seçilebilir. Sağlık Yönetimi ders kitapları da her dönem için farklı seçeneklerde sitemizde yer alıyor.

Sağlık Yönetimi kitapları sağlık kuruluşlarının her açıdan yönetimsel sistemlerine ilişkin detaylı bilgileri içeriyor.Sağlık sigortacılığı, sağlık ekonomisi, sağlık hukuku, sağlık hizmetlerinde kalite, sağlık hizmetlerinde pazarlama, sağlıkta stratejik yönetim, sağlıkta iletişim, sağlık hizmetlerinde insan kaynakları gibi eğitim programları bu alanlarda uzman sağlık Yöneticisi yetiştirmeyi amaçlıyor.

Sağlık Yönetimi Kitapları İndirimli Nereden Alınır

Sağlık Yönetimi kitaplarına %30 gibi büyük indirimlerle sitemizden ulaşabilirsiniz. Üniversitelerin Sağlık Yönetimi Bölümlerinde okutulan ders kitaplarını ve yardımcı kitapları sitemizde bulabilir indirimli fiyat avantajlarından yararlanabilirsiniz. İndirimli Sağlık Yönetimi Kitapları en iyi yayınevlerinin kitapları olarak sitemizde yer alıyor.

Sağlık Yönetimi kitaplarında Murat Yayınları, beta Yayınları, Nobel Akademik Yayıncılık, Hacettepe Üniversitesi yayınları gibi bu alanda en iyi yayınevlerinin kitaplarına sitemizden ulaşmanız mümkün. Sağlık işletmeleri yönetiminde ihtiyaç duyulan bilgi ve yönlendirmeye de Sağlık Yönetimi kitapları rehberliği ile ulaşılabilir. Sağlık Yönetimi kitapları hem bölüm öğrencileri hem de sağlık kuruluşu yönetim çalışanları için faydalı rehberler olarak tercih edilebilir.

 

 

 

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.