En İyi Sosyoloji Kitapları
15 Şubat 2018

En İyi Sosyoloji Kitapları

Toplum çalışmaları ve toplum davranışları doğası gereği sürekli değişmektedir. Toplumları tanımak için sosyolojiyi anlamak çok önemlidir. Bu açıdan da sosyolojik bilimler okumak, anlamak ve incelemek için en ilginç konuların başında gelmektedir.

Sosyoloji toplumların en iyi göstergesidir. Medyadan kültüre, ırk ve din ayrımcılığına kadar en iyi sosyoloji kitapları sizi gecenin geç saatlerine kadar okumaya teşvik edecektir. Sosyoloji hakkında bilgi alınması için gerçek sosyologların kitapları yanı sıra sosyolojik içeriğe sahip kitaplar da çok yararlı olacaktır.

Sosyolojiyi birçok okur akademik amaçlı okuduğu gibi çoğu okuyucuda son sosyolojik gelişmeleri veya değişimleri, toplumları merak ettiği için okur. Romandan veya tarihten, kurgudan veya biyografiden ayrı bu kitaplar her yaştan her seviyen kişilerin okuma listelerinde yer alır.

Hangi Kitaptan Başlamalısınız

Diğer bilimler kadar geniş bir yelpazede olan sosyoloji kitapları için başlangıç kitapları konusunda çok çeşitli seçenekler bulunmaktadır. İlk dönem felsefecilerin kitaplarından mesela Platon’un Devlet kitabından siyasi akım kitaplarına (Komünist Manifestosu – Karl Marx, Friedrich Engels) ya da eleştirisel incelemelerden (Modernliğin Eleştirisi – Alain Touraine) uygarlığımızın tarihine (Uygarlık Tarihi – Server Tanilli) kadar her dönemden, her akımdan kitaplar ile başlayabilirsiniz.

Sosyoloji bir döneme veya akıma bağlı olmaması ve genel bakması açısından daha objektif bir bilim olması sebebi ile tarih ve toplum hakkında daha geniş perspektifte bilgiler verir. Geçmiş zamandan günümüze birçok felsefeci, düşünür veya filozofun kitapları, en iyi sosyoloji kitapları arasına girecek eserleri kitapseverleri sıklıkla tekrar ve tekrar okuduğu kitaplar arasındadır.

BKM Kitap ile Görüşleriniz Genişlesin

Birçok online kitap alışveriş sitesinde en sık rastlanan sorunlardan biri olan siparişlerin geç gönderilmesi veya stok problemine en iyi çözümlerden birini BKM Kitap sitesi olarak biz kitapseverlere sunuyoruz. Binlerce seçenek arasında ihtiyacınız olan veya okumak istediğiniz akademik olsun tarih, roman veya kurgu tüm kitapları rahatlıkla bulabilirsiniz.

En güncel kitaplardan en iyi sosyoloji kitapları seçeneklerine kadar her kitaba uygun ödeme koşulları ve indirimli fiyatlarımız ile sahip olma imkânınız vardır. Kitaba ihtiyacınız varsa tek yapmanız gereken bkmkitap.com web sitemizi ziyaret etmek olacaktır.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.