En İyi Gezi Kitapları
05 Şubat 2018

En İyi Gezi Kitapları

Gezi kitapları dünyamızı renklendirecek bizi başka diyarlara götürecek kitaplardır. Gezi kitapları hem seyahatlerimizde rehber olarak başvurabileceğimiz bilgiler hem de gezginlerin bizi yolculuklara çıkarabileceği hikâyeler sunar.Günümüzde En iyi gezi kitapları edebi olarak doyurucu ve detaylı bilgi verme açısından da dolu olan kitaplardır. Gezi kitaplarına hiç şans vermediyseniz mutlaka bir şans vermelisiniz.

Gezi kitapları okumak isteyenler için popüler ve çok sevilen gezi kitaplarını önerebiliriz. Pedalımda 5 Ülke İran, Pakistan, Hindistan ve Nepal’de geçen bir bisiklet yolculuğunu anlatıyor.  Sırt Çantalı Gezginlere Latin Amerika kitabı da oldukça güzel fotoğraflarla anlatılan bir yolculuk hikâyesi sunuyor. Üç Kıta 23 Ülke kitabı da sizi yerinizden kaldırıp başka ülkelere yolculuk yapmaya teşvik ediyor.

En İyi Gezi Kitaplarında Popüler Olanlar

Şu sıralar en popüler gezi kitapları gezginlerin seyahatlerini doğal ve samimi olarak anlattıkları gezi kitapları olarak görülüyor. Rotasız Seyyah Yol Hikâyeleri popüler gezi kitapları arasında yer alıyor. Çok daha etkili bir gezi kitabı arıyorsanız Tarihteki Yetmiş Büyük Yolculuk kitabı yolculuk felsefesine dalabileceğiniz bir kitap olarak önerilebilir.

Yine ülkemizde çok sevilen seyahat kitapları serisi olarak Rüzgârın Getirdikleri okunabilir. Tek Başına Dünya Gezisi en iyi gezi kitapları arasında sayılabilir çünkü epey cesaret veriyor yolculuklar için.  Görmeniz Gereken 501 ada büyüleyici güzellikteki adaları görebileceğiniz ve gitmek isteyeceği yaratacak bir gezi kitabı.

Gezi Rehberi Kitapları Farklı Mı

Aslında yazılan birçok gezi kitabı rehberlik etme özelliğine de sahip. Ama detaylı bilgi ve gezilerde kolaylık sağlayacak cep gezi rehberi kitapları bulunuyor. Tayland cep rehberi, Roma cep rehberi gibi daha çok seyahatleri kolaylaştırmaya yönelik kitaplar var. Renkli, ayrıntılı haritalar sunan bu gezi rehberlerinde en iyi restoranlar, en iyi oteller gibi bilgiler yer alıyor.

Belli bir rotanız varsa ve seyahate çıkmaya karar verdiyseniz bu rotada yapılmış yolculukları detaylı şekilde anlatan en iyi gezi kitapları size yol gösterecektir. Ulaşımın en kolay ve en ucuz nasıl olacağı, güvenli seyahatin püf noktaları, en az para harcayarak en fazla yere gitmenin sırlarını bu kitaplarda bulabilirsiniz.

 

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.