Ekonomi Kitabı Nereden Alınır
07 Kasım 2017

Ekonomi Kitabı Nereden Alınır

Ekonomi alanında birçok farklı yayınevinin teorik, kuramsal,  araştırma gibi farklı alanlarda kitapları bulunmaktadır. Ekonomi kitapları nereden alınır sorusunu cevaplarken bu alanda iyi olan yayınevlerinin kitaplarını uygun fiyatlara almanız için tavsiyeler sunacağız. Bkm kitap sitemizde yayınevi, yazar ve kategori seçerek istediğiniz ekonomi kitaplarını uygun fiyat avantajı ile satın alabilirsiniz.

İletişim Yayınları, İş Bankası Yayınları, Pegasus Yayınları, İmge Kitapevi, Efil Yayınevi, Alfa yayıncılık gibi yayınevlerinin ekonomi kitapları alanında kaliteli yayınları bulunmaktadır.Çeviri kitaplarda çevirmen ve yayınevi özellikle dikkat edilmesi  gereken noktalardır. Modern ekonomi araştırmaları, ekonomi tarihi, ekonomi kuramları gibi alanlarda ekonomi kitaplarına sitemizden ulaşabilirsiniz. Akademik eğitimde ihtiyaç duyulan ekonomi kitapları yayınevlerinden ve kitap sitelerinden temin edilebilir.

Okunması Gereken Ekonomi Kitapları Nelerdir

Kapital: Ekonomi Politiğin Eleştirisi, Grundrisse - Ekonomi Politiğin Eleştirisi İçin Ön Çalışma, İktisadî Düşünce Tarihi: Modern İktisadın İnşası”Mark Skousen, Afred Mill Ekonomi 101 gibi ekonomi hakkında farklı yaklaşımlar sunan kitaplar oldukça faydalı kaynaklardır. Ekonomiye yeni başlayanlar için Mahfi Eğilmez’in Örneklerle Kolay Ekonomi kitabı tavsiye edilebilir.

Ekonomi kitapları nereden alınır diye düşünüyorsanız sitemizdeki kitapları inceleyebilirsiniz. Piyasada bulamadığınız kitaplar için sahaflar çok iyi bir alternatif olacaktır. Ekonomi kitaplarını araştırırken yayınevi çevirmen gibi özelliklere dikkat ederek araştırma yapmalısınız. Kuramsal ekonomi kitaplarını anlayabilmeniz için destek kaynaklar da okumanız gerekecektir. Ekonomi kitaplarındaki farklı görüşleri anlayabilmek için en temel ekonomi kuramlarına giriş yapmanız faydalı olacaktır.

 

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.