Türk İdarİ Yargılama Hukuku Dersleri Cilt-3

Adalet Yayınevi

Kerim Azak

400,00 TL
368,00 TL
%8 indirim
Kazancınız
:
32,00 TL
Türk İdarİ Yargılama Hukuku Dersleri Cilt-3 Hakkında Bilgiler
Türü: Akademik Kitaplar
Sayfa Sayısı: 558
ISBN: 9786052644195
Kapak: Ciltsiz
Kağıt Tipi: 1. Hamur
Basım Tarihi 2023
Kerim Azak
Kerim Azak
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Türk İdarİ Yargılama Hukuku Dersleri Cilt-3 Kısa Özet

    Temeli Tazminat’a kadar giden ve hukuk devleti ilkesini sağlamaya yönelik idarî rejim sistemi ekseninde hazırlanan bu çalışma, aynı zamanda mevcut sistemin de bir eleştirisini içermektedir. Bu doğrultuda ülkemiz mer’i mevzuatında meydana gelen baş döndürücü değişiklikler ve yargı kararlarının dönüşümü, hukuk devleti ilkesi çerçevesinde değerlendirilmiştir.

    Başta lisans öğrencilerimizin yararlanmasına yönelik bu çalışma güncellenirken uygulayıcılar da dikkate alınmıştır. Bu baskıda, Arş. Gör. Kerim AZAK’ın katkıları ile öncekilerden farklı olarak değinmediğimiz konular ile idarî yargıya ilişkin tartışmalı olan birçok yeni konu çalışmaya eklenmiş, mevcut konulara ilişkin değişen idarî yargı uygulamasına yer verilmiştir. Bu kapsamda da birçok yargı kararından yararlanılarak teorik bilgi ve tartışmalar zenginleştirilmiştir.

    Bu hacimde bir çalışma hazırlanırken ve güncellenirken gözden kaçırdığımız hatalar olabilmektedir. Bu sebeple bütün okuyucularımızdan fark ettikleri en küçük hatayı dahi bizlere bildirmelerini rica ediyoruz. Olası hataların düzeltilmesi konusunda gösterilecek katkı için ise şimdiden teşekkür ederiz.

    Umuyoruz ki bu çalışma, başta sevgili öğrencilerimiz olmak üzere idarî yargılama hukuku uygulayıcılarının tamamına faydalı olur. Son olarak Cumhuriyet’in 100. yılında çıkan bu baskıyı, Cumhuriyet’e ithaf ediyoruz.

  • 1. Hamur

Türk İdarİ Yargılama Hukuku Dersleri Cilt-3 Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.