45,00 TL
31,95 TL
%29 indirim
Kazancınız
:
13,05 TL
Zikir Ehline Sorun Hakkında Bilgiler
Türü: Genel İslam Kitapları
Sayfa Sayısı: 444
ISBN: 9786058461048
Kapak: Ciltsiz
Kağıt Tipi: 2. Hamur
Basım Tarihi 2015
M. Ticani Semavi
M. Ticani Semavi
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Zikir Ehline Sorun Kısa Özet

    Daha aralarına yeni girmiştim ki, Ehlibeyt Şiası`na alay edici hareket ve işaretler yaparak küfür etmeye başladılar. Gayeleri metanetimi sarsıp beni tahrik etmekti. Zira benim insanları Ehlibeyt mektebine davet eden bir kitap yazdığımı biliyorlardı. Maksatlarını anlamıştım. Ama yine de sinirlerime hakim olup onlara gülümseyerek: "Ben sizin misafirinizim, beni davet eden de sizsiniz. Davetinizi kabul ederek size geldim. Yoksa bana sövüp küfretmek için mi beni davet ettiniz? İslam`ın size öğrettiği üstün ahlak bu mudur?!" dedim.

    Bana tam bir küstahlıkla cevap verip hayatımda bir gün dahi Müslüman olmadığımı, çünkü Şii olduğumu, Şia`nın da İslam ile hiçbir alakasının olmadığını iddia ederek buna yemin bile ettiler.

    Onlara bakarak dedim ki: "Kardeşlerim, Rabbimiz bir, Peygamberimiz bir, Kitab`ımız bir, kıblemiz de birdir. Şiiler de Allah`ın birliğine iman eder, Peygamber ve Ehlibeyt`ine uyarak İslam`ın şartlarını uygularlar. Namaz kılar, zekat verir ve Allah`ın evini haccederler. Onları küfürle itham etmeyi nasıl caiz görebiliyorsunuz?!"

  • 2. Hamur

Zikir Ehline Sorun Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.