7,41 TL
4,89 TL
%34 indirim
Kazancınız
:
2,52 TL
YÜKSELEN ATEŞ Hakkında Bilgiler
Türü: Aşk Kitapları
Sayfa Sayısı: 208
ISBN: 9786055872038
Kapak: Ciltsiz
Kağıt Tipi: 2. Hamur
Basım Tarihi 2008
satis-icon
Satış Rakamları 9 adet satılmıştır.
Sandra Brown
Sandra Brown
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • YÜKSELEN ATEŞ Kısa Özet

    Sandra Brown`un klasik aşk hikâyeleri "hayattaki bütün sıcak, muhteşem ve vahşi duygulara alışılmışın dışındaki kadın kahramanlarıyla okuyucularını inandırarak" onları büyülemektedir. Bu romanda Güney Pasifik`te hiç ortak noktaları olmayan, fakat canlarını tehlikeye atacak olan iki kişinin hikâyesini anlatıyor. Hikâyenin daha da tehlikeli boyuta gelmesi aralarındaki çekim gücünün engellenemeyecek bir şekilde artmasıdır...

    Yükselen Ateş

    Yakışıklı bir inşaat mühendisi olan Scout Ritland belayı koklayan cinsten bir Amerikalıdır. Chantal duPont`un bunu tahmin etmesi gerekirdi. Ama yine şehvet uyandıran Parrish Adalarındaki evinde, kendisi gibi cesur başka bir Amerikalıya gözünü dikmiştir. Fakat bu seferki iyi niyetli bir istektir: Scout, kadının köyüne yardım edebilecek tek adamdır ve kendiside ne kadar çok istese de, adamın kendisinden yararlanmasına asla izin vermeyecektir.

    Adadaki işini bitiren Scout eğlenmeye hazırdır-gerçi hesaplarında kaçırılmak yoktur. Ama Chantal gibi egzotik ve çekici bir kadının onu kaçırması sinirli kalmasını zor kılmaktadır. Çok geçmeden kadının köylülerine yardım etme ihtiyacıyla olayların içinde kalır- ve oynaması gereken rol ile. Ama plan ilerledikçe entrika, macera -ve arzular-adanın yanardağından daha aktif bir şekilde yanar.

    "Yarattığı kahramanların hızı baş döndürücü!" San Antonio Express News

    "Sandra Brown, birinci sınıf bir yazar olduğunu bir kez daha kanıtlıyor." Associated Press

     

  • 2. Hamur

YÜKSELEN ATEŞ Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.