Yeniden Osmanlı Olmak

Morena Yayınevi

Cengiz Acar

90,00 TL
60,30 TL
%33 indirim
Kazancınız
:
29,70 TL
Yeniden Osmanlı Olmak Hakkında Bilgiler
Türü: Osmanlı Tarihi Kitapları
Sayfa Sayısı: 320
ISBN: 9786056914409
Kapak: Ciltsiz
Kağıt Tipi: 2. Hamur
Basım Tarihi 2019
satis-icon
Satış Rakamları 2 adet satılmıştır.
Cengiz Acar
Cengiz Acar
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Yeniden Osmanlı Olmak Kısa Özet

    *Osmanlı Olmak* Allah’a kul peygambere ümmet olma aşkıdır,

    *Osmanlı Olmak* insanlığın zedelenmiş örselenmiş ruhuna can katmak, kutsalı ve kutsal emanetleri, tevhidi, peygamber ahlakını, yeniden insanlığın gündemine taşımaktır.

    *Osmanlı Olmak* pervasızca insanlığın gözyaşı ve kanından beslenen ve zenginlik devşiren, insanların acı ve ıstırabı üzerinden dünyevi zevk ve hazlarını tatmin etmekten başka kaygısı olmayan zalimlerin yakasından tutmaktır.

    *Osmanlı Olmak* yeryüzünün tüm mazlum, yetim, yoksul ve gariplerinin umudu, yeniden kahramanı olmak, insanlığa insan olmanın onurunu yeniden tattırmaktır.

    *Osmanlı Olmak* önümüze çıkan tüm tehdit, zorluk ve meşakkatlere rağmen yiğitliği, şecaati, alperenlik ruhunu elden bırakmamaktır.

    *Osmanlı Olmak* arzın imarı, neslin ıslahına dair tüm sorumlulukları fert fert milletçe kuşanma aşkıdır.

    *Osmanlı Olmak* davamız nizamı âlemdir diyen, ülkesine, yüreğine, aşkına, davasına, ufkuna sınırlar çizmeyen ulvi ideallerin askeri olmaktır.

    *Osmanlı Olmak* *biz zaferle değil, seferle emrolunduk* diyen, sorumluluklarını ve davasını, ideallerini ve emanetlerini ufak hesaplara kurban etmeden gaza ederek yaşamaktır.

    *Osmanlı Olmak* çağın ruhumuza işlediği tüm ayrılık ve fitne tohumlarından arınarak, kişisel hesap ve çıkar çatışmalarına boyun eğmeksizin İlahi Kelimetullah davası altında milletinin her evladı ile kardeşlik ahdiyle kucaklaşmaktır.

  • 2. Hamur

Yeniden Osmanlı Olmak Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.