Yaşamın Gizemi Su ve Tuz Hakkında Bilgiler
Türü: Sağlık İletişimi Kitapları
Sayfa Sayısı: 256
ISBN: 9786056054808
Kapak: Ciltsiz
Kağıt Tipi: 1. Hamur
Basım Tarihi 2020
satis-icon
Satış Rakamları 29 adet satılmıştır.
Yücel Aydemir
Yücel Aydemir
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Yaşamın Gizemi Su ve Tuz Kısa Özet

    Bugün yeni bilimsel araştırmalar, insan vücudunun en önemli ve temel enerji kaynağının su olduğunu ortaya çıkarmıştır. Vücudun su ihtiyacı uzun zaman giderilmediğinde, insanda ciddi sağlık sorunları yaratır. Bunların bazıları:

    · Baş ağrıları, migren

    · Eklem ve bel ağrıları

    · Stres, depresyon ve nedensiz yaşam korkuları

    · Sürekli yorgunluk, bitkinlik, sabah yataktan kalkamama,

    · gece uykusuzluk

    · Ağız kokmaları, vücut kokmaları, göz kurumaları ve yanmalar

    · Yüksek tansiyon, kalp yetmezliği ve kan dolaşımı sorunları

    · Alerji, astım, nefes darlığı, ya da nefes kesilmeleri

    · Aşırı kilolar

    · Kanser

    Bugün özellikle endüstri ülkelerinde ve ne yazık ki bizim ülkemizde de bu hastalıklar, ürkütücü bir hızla artmaktadır. Bu hastalıklara yakalananların yaş ortalamaları gittikçe küçülmekte, gencecik bedenleri ve çocukları sarmaktadır. Örneğin; Almanya’da, çocuklarda görülen kan ve beyin kanserinin üç yüz katına çıktığı söylenmektedir. Alternatif TIP bilimi, geç de olsa bunların sebebini ortaya çıkarmıştır. Sebep; günde en az 2 litre kaynak suyu alması gereken vücudun, sürekli ama amaçlanmadan su kıtlığı altında bırakılmasındadır. Kimilerine belki bu açıklama garip ya da çok basit gelebilir. Ama şunu anlamak gerekir ki, doğa canlıda oldukça basit mekanizmalar yaratmıştır. Geleneksel TIP bilimi bu basit mekanizmaları anlamaya çalışmak yerine, insan sağlığını bilimsel karmaşıklıkla tehlikeye sokmaktadır.

    Bunun en basit örneği *Yüksek Tansiyon* dur. Yüksek tansiyon, insan vücudundaki sürekli su kıtlığının bir sonucudur. Ve eğer yüksek tansiyonu olan bu insanlar, bu kitabın önerdiği biçimde günde 2-3 Litre su ve yaklaşık 2-5 gr. rafine edilmemiş kristal tuz alırlarsa, yüksek tansiyon en geç üç hafta içerisinde bir daha geriye dönüşü olmaksızın kaybolur gider. Tabiki su içmeye devam edildiği sürece. İşte, insan sağlığının en yaşamsal sorunlarının böyle en basit ve en doğal çözümü varken, geleneksel TIP en tehlikeli ilaçlarla insan ömrünü çıkmaz bir sokağa sokmaktadır. Bu kitap; geleneksel TIP’bın sebebini bile bilemediği, çözüm ise olamadığı en ciddi sağlık sorunlarınıza, en kolay, en doğal, ve en akılcı çözümleri getirmektedir.

     

  • 1. Hamur

Yaşamın Gizemi Su ve Tuz Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.