Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Suçları

Adalet Yayınevi

Birsen ELMAS

195,00 TL
179,40 TL
%8 indirim
Kazancınız
:
15,60 TL
Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Suçları Hakkında Bilgiler
Türü: Kanun ve Uygulama Kitapları
Sayfa Sayısı: 648
ISBN: 9786053003922
Kapak: Ciltsiz
Kağıt Tipi: 1. Hamur
Basım Tarihi 2018
Birsen ELMAS
Birsen ELMAS
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Suçları Kısa Özet

    Birinci, ikinci, üçüncü derken nihayet kitabımızın dördüncü baskısı ile tekrar Sizlerin huzurunuzda olmaktan son derece mutlu ve gururluyuz. Gösterdiğiniz ilgi, *onurumuz* ve *yol göstericimiz* oldu. Sağ olun, Var olun.

    Kitabımızın bu baskısında, tüm konular yeniden gözden geçirilmiş ve son iki yılda çıkan Yargıtay kararları irdelenerek, Uygulayıcılara yol göstermesi amacıyla ilgili yerlere işlenmiştir.

    Uyuşturucu ve uyarıcı madde suçlarına (özellikle TCK’nın 188. maddesinin 4. ve 5. fıkraları ile TCK 191. maddesinde) ilişkin olarak yapılan köklü değişikliklerin ardından geçen süre içinde uygulamada yaşanan sıkıntılar üzerinde özellikle durulmuş; sorunlu/tereddütlü olarak görülen konular, daha net ve anlaşılabilir kılmak adına tablolardan yararlanılmak suretiyle *pratik bilgiler* şeklinde anlatılmaya çalışılmıştır. Yine bu konulara ilişkin Yargıtay Ceza Genel Kurulu ve İlgili Ceza Dairelerinin kararlarına geniş yer verilmek suretiyle *Yargıtay Uygulamaları* hakkında bilgi verilmesi amaçlanmıştır.

    Bu çalışmalarımız da yine Saygıdeğer Hakim ve Cumhuriyet savcılarımız ile Saygıdeğer Avukatlarımızın karşılaştıkları olaylar nedeniyle ilettikleri sorular yol göstericimiz olmuştur

  • 1. Hamur

Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Suçları Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.