50,00 TL
45,50 TL
%9 indirim
Kazancınız
:
4,50 TL
Uluslararası Lojistik Hakkında Bilgiler
Türü: Akademik Kitaplar
Sayfa Sayısı: 222
ISBN: 9786055437886
Kapak: Ciltsiz
Kağıt Tipi: 2. Hamur
Basım Tarihi 2012
satis-icon
Satış Rakamları 12 adet satılmıştır.
Orhan Küçük
Orhan Küçük
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Uluslararası Lojistik Kısa Özet

    Ulaşım ve iletişimde meydana gelen iyileşmeler, beraberinde, üretim miktarının artması, farklı pazarlara alıcı ve satıcı olarak girebilmenin kolaylaşması ve müşteri memnuniyetinin ön plana çıkması, teslimat, sipariş stok vb. uygulamaların önemini artırmış, bunun sonucunda lojistik sektörü hızla gelişmiş ve genişlemiştir.

    Lojistikte yaşanan bu gelişmelere paralel olarak uluslararası lojistikte de önemli aşamalar kat edilmiştir. Piyasaların bu beklentileri, bilimsel olarak da lojistiğin incelenmesini zorunlu kılmakta, bilimsel alt yapı konusunda çalışmalar yapılmaktadır. Üniversitelerde lojistik bölümleri açılmakta, lojistik dersleri farklı programların müfredatına girmektedir.

    Bu çalışma üniversitelerde Uluslararası Lojistik adıyla okutulan derslerde kaynak kitap olarak kullanılmak üzere hazırlanmıştır. Bu nedenle genel kabul görmüş müfredat ve bilimsel gereklilikler göz önünde bulundurularak konular ve sıralama belirlenmiştir. Eser ayrıca lojistik konusu ile ilgilenenlere, reel sektör temsilcilerine ve araştırmacılara da hitap edecek şekilde, derli toplu, rahat okunabilir ve kolay anlaşılabilir bir üslupla sunulmuştur.

  • 2. Hamur

Uluslararası Lojistik Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.