25,00 TL
18,25 TL
%27 indirim
Kazancınız
:
6,75 TL
Tükenmişlik Sendromu Hakkında Bilgiler
Türü: Genel Sağlık Kitapları
Sayfa Sayısı: 272
ISBN: 9789752753365
Kapak: Ciltsiz
Kağıt Tipi: 2. Hamur
Basım Tarihi 2016
satis-icon
Satış Rakamları 23 adet satılmıştır.
Holly Phillips
Holly Phillips
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Tükenmişlik Sendromu Kısa Özet

    "Ülkemizde son yıllarda yaygınca bilinir hale gelen Tükenmişlik Sendromu belki sizin veya bir yakınınızın da yaşadığı bir sorun. Bu sorunun üstesinden gelmek için yaşamınıza ara vermeye gerek yok. Bu kitapta önerilenleri uygulayarak yaşam enerjinizi yeniden kazanabilirsiniz."

    - Nil Gün, Yazar, Bireysel Gelişim Eğitmeni

    *Tükenmişlik sendromu milyonların başına dert olsa da çoğunlukla tedavi edilmeden kalıyor. Dr. Holly Phillips’in çığır açan bu yeni kitabı bitkinliğinizin olası birçok nedenini ortaya çıkartmanıza yardım edecek ve basit, pratik önerilerle enerjinizi yeniden kazanmanızın yollarını gösterecektir.*

    - Dr. William A. Copen, Harvard Tıp Fakültesi, Massachusetts Hastanesi

    Ara sıra da olsa yorgunluktan, bitkinlikten şikâyet etmeyen birini, özellikle de bir kadını tanımayanınız var mı? Hepimiz bu duruma o kadar alışmışızdır ki üstünde bile durmayız. Tabii bu bitkinlik bedenimiz, zihnimiz ve ruhumuz üstünde ağır bir yüktür ve hayatı çok zorlaştırır. Olağan, belki de kaçınılmaz görünen, neredeyse kadın olmanın bir parçası gibi düşünülen bu durumu aslında kabullenmemek gerekir. Neden sıfırı tüketmek zorunda olasınız ki!

    Kabullenmemek ve üstesinden gelmek için de harekete geçmek gerekir. Ancak işte tam da bu noktada iş zorlaşıyor; çünkü ne yapılacağı, kaybedilmiş yaşam enerjisinin yeniden nasıl kazanılacağı pek bilinmiyor. ABD`nin tanınmış hekimlerinden Dr. Holly Phillips Tükenmişlik Sendromu’nda yıllarca kendisinin de şikâyetçi olduğu bu sorunu ele alıyor ve çıkış yollarını gösteriyor.

    Kendinizi yeniden zinde, canlı hissederek sağlığınızı kazanmak ve yaşama sevinçle, cesaretle sarılmak istiyorsanız bu kitaptaki bilimsel ve pratik önerilerle kontrolü yeniden ele alabilirsiniz.

  • 2. Hamur

Tükenmişlik Sendromu Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.