23,00 TL
21,16 TL
%8 indirim
Kazancınız
:
1,84 TL
Temel Hukuk Hakkında Bilgiler
Türü: Hukuk Üzerine Kitaplar
Sayfa Sayısı: 502
ISBN: 9786051461625
Kapak: Ciltsiz
Kağıt Tipi: 1. Hamur
Basım Tarihi 2013
Polat Tunçer
Polat Tunçer
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Temel Hukuk Kısa Özet

    Bu kitap, yıllardır dersini verdiğim genel hukuk bilgisi ya da temel hukuk derslerinden edinilen bilgi ve birikimin bir yansıması olarak doğmuştur. Ayrıntı, karşılaştırma ve yorumlardan olabildiğince kaçınılmasının sebebi, temel hukuk bilgisine ihtiyaç duyan okuyucuyu sıkmadan günlük hayatta kullanabileceği temel bilgileri sunmaktır. Kitap yalnızca üniversite öğrencilerinin değil, kamu ya da özel pek çok kurumda görev yapan çalışanların ihtiyaç hissettikleri temel hukuk bilgileri ihtiva etmektedir.
    Günümüz toplumlarında yaşayan her birey günlük hayatta, her geçen gün daha fazla hukukî sorunla karşılaşmakta, ancak bu sorunlara yaklaşımını belirleyecek temel hukuk bilgisinden yoksun bulunmaktadır.

    Diğer yandan çağımızın yükselen değeri demokratik hukuk devletinin temel dayanağı hukuk bilinci gelişmiş vatandaşlardır. Hukuk bilinci gelişmiş toplumlarda daha az usulsüzlük ve yolsuzluklara rastlanır. Bu tür toplumlarda bireyler hak ve yükümlülüklerinin farkında oldukları gibi hak arama yol ve yöntemlerini etkin bir biçimde kullanarak kamu yönetiminin hukuksal denetimine destek olurlar. Bütün bu nedenlerle her bireyin temel hukuk bilgilerini öğrenmek hem ihtiyacı hem de sorumluluk bilincinin bir gereğidir.

  • 1. Hamur

Temel Hukuk Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.