22,00 TL
18,04 TL
%18 indirim
Kazancınız
:
3,96 TL
Tarım Ekonomisi Hakkında Bilgiler
Türü: Akademik Kitaplar
Sayfa Sayısı: 105
ISBN: 9786053950677
Kapak: Ciltsiz
Kağıt Tipi: 2. Hamur
Basım Tarihi 2008
Arslan Zafer Gürler
Arslan Zafer Gürler
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Tarım Ekonomisi Kısa Özet

    Tarım, ülkelerin gelişmesi ile birlikte gelişen ve fakat kendine özgün yapısı gereği her zaman üzerinde tartışmayı hak eden bir faaliyet koludur. Gelecekte gıda maddeleri üretiminin sürdürebilirliği ve bu sürdürebilirliğin ekonomik optimizasyonu çerçevesinde olması, bu tartışmanın odak noktasıdır. Çünkü gereksinimleri karşılayacak kaliteli ve maksimum ürün yetiştirilmesi yanında bu üretimin özgün girdi kaynaklarından daha yüksek bir değerde olmasının da önemi bilinmektedir.

    Bu kitap; üniversitelerin ziraat fakültelerinde ve bu konuya ilgi duyan ekonomi bölümlerinde okutulmak üzere bir başvuru kaynağı olarak hazırlanmıştır.

    Konu ile ilgili yeterli kaynağın olmadığı düşünülürse; kitap, önemli bir açığı kapatmakta yararlı olacaktır. Konulara teorik yaklaşılmasının yanı sıra, tarım ekonomisinin kantitatif boyutuna da gerektiği ölçüde değinilmiştir. Genel ekonominin ve ekonometrinin kapsamında olan çoğu konularda ise kısa hatırlatmalarla okuyucuya algılama pratikliği kazandırmak amaçlanmıştır.

  • 2. Hamur

Tarım Ekonomisi Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.