Suç İşlemek Amacıyla Örgüt Kurma Suçu

Adalet Yayınevi

Önder Tozman

220,00 TL
202,40 TL
%8 indirim
Kazancınız
:
17,60 TL
Suç İşlemek Amacıyla Örgüt Kurma Suçu Hakkında Bilgiler
Türü: Ders Hukuku Kitapları
Sayfa Sayısı: 489
ISBN: 9786053002123
Kapak: Ciltsiz
Kağıt Tipi: 1. Hamur
Basım Tarihi 2017
Önder Tozman
Önder Tozman
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Suç İşlemek Amacıyla Örgüt Kurma Suçu Kısa Özet

    Son derece tartışmalı ve güncel bir konu olan *Suç İşlemek Amacıyla Örgüt Kurma Suçu*nu ele alan kitabın birinci baskısının tüm okuyuculara faydalı olmuş olmasını umuyorum. Elinizdeki bu ikinci baskıda kitap tekrar gözden geçirilmiş, güncellenmiş ve yeni Yargıtay kararları eklenmiştir.

    Kitabın bu baskısında Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden çok değerli Hocam Prof. Dr. Zeki Hafızoğluları sunuş yazısı yazarak beni onurlandırdı. Kendisine sonsuz teşekkür ediyorum. Halen Başkent Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde hocalığını devam ettiren değerli Hocam’a sağlıklı ve uzun ömürler dilerim.

    Bu baskıdaki önemli bir yenilik yeni tarihli (özellikle 2015-2016 tarihli) kararların kitaba işlenmesidir. Bu konuda değerli katkılarını sunan doktora öğrencilerim; YÖK Denetleme Kurulu Üyesi sayın Lütfi Gürgen Bey’e, Adalet Bakanlığı Uluslararası Hukuk ve Dış İlişkiler Genel Müdürlüğü Tetkik Hakimi sayın Hüseyin Göktepe Bey’e, HSK müfettişi sayın Görkem Keysan Bey’e sonsuz teşekkürlerimi sunarım.

    Kıymetli okuyucuların kitapla ilgili görüş ve eleştirilerini onder.tozman@hacettepe.edu.tr, ya da otozman@hotmail.com adresine iletmeleri benim için çok değerlidir. Kitabın bu basısının da hukuk dünyasına, özellikle uygulamaya küçücük de olsa bir katkısının olmasını umuyorum.

  • 1. Hamur

Suç İşlemek Amacıyla Örgüt Kurma Suçu Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.