Star Wars Klon Savaşları Cilt: 7

JBC Yayıncılık

Hayden Blackman

30,00 TL
21,30 TL
%29 indirim
Kazancınız
:
8,70 TL
Star Wars Klon Savaşları Cilt: 7 Hakkında Bilgiler
Türü: Çizgi Roman Kitapları
Sayfa Sayısı: 142
ISBN: 3990000057035
Kapak: Ciltsiz
satis-icon
Satış Rakamları 6 adet satılmıştır.
Hayden Blackman
Hayden Blackman
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Star Wars Klon Savaşları Cilt: 7 Kısa Özet

    Ayrılıkçıların tehlikeli komutanı Asajj Ventress'in öldüğünü kabullenememiş olan Obi-Wan onun hala hayatta olduğuna inanarak nerede olabileceğini aramaya başlamıştır. Bunu tek başına yapamayacağının farkında olarak Anakin'den yardım ister, fakat bu konudaki görüş ayrılıkları yavaş yavaş aralarını açmaya başlar. Ventress'in peşindeki tehlikelerle dolu arayışları onları önce droidler tarafından istila edilmiş bir gemide suikastçi android Durge ile yüzleşmek zorunda bırakır. Ardından Jedi Düzeni'nin önde gelenleriyle birlikte Kont Dooku'nun Boz Pity gezegenindeki üssüne yapılan büyük bir saldırıya dahil olurlar. Ventress'in hala hayatta olup olmadığını öğrenmeyi ve bu saldırının başarılı olmasını istiyorlarsa aşmaları gereken büyük bir engel vardır: General Grievous.

    Yaptıkları her mücadele ve kazandıkları her başarının her ikisinin de henüz farkında olmadıkları çok ağır bir bedeli vardır: İçlerinden birisi giderek karanlığa yaklaşmaktadır.

    Klon Savaşları'nın yedinci cildinde hikayeler yavaş yavaş Sith'in İntikamı filminde gelişen olaylara yaklaşırken bir zamanlar kardeş gibi olan Obi-Wan ve Anakin'e odaklanmaktadır.

Star Wars Klon Savaşları Cilt: 7 Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.