Sözsüz İletişim

Gazi Kitabevi

Kolektif

22,00 TL
19,36 TL
%12 indirim
Kazancınız
:
2,64 TL
Sözsüz İletişim Hakkında Bilgiler
Türü: Genel İnsan Ve Toplum Kitapları
Sayfa Sayısı: 294
ISBN: 9786053448297
Kapak: Ciltsiz
Kolektif
Kolektif
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Sözsüz İletişim Kısa Özet

    İletişim günümüzde en önemli olgulardan biridir. Bilim adamlarından sokaktaki vatandaşa, evdeki kadından gelişim çağındaki çocuğa, siyasetçiden halkla ilişkiler uzmanlarına kadar herkes, bu kavramı belli bir unsuru nitelendirmek ya da herhangi bir amaç için kullanabilmektedir.

    Sosyal bilimlerin genelinde oluşan kavramların çok farklı anlamlarda kullanılması, iletişim kavramı için de geçerlidir. İletişim kavramı üzerinde hem çalışanlar hem de kullanıcılar, kavramın anlamı konusunda tam bir uzlaşı sağlayamamaktadır. Bu farklılığı olağan karşılamak gerekir. Çünkü bu kavram genellikle duyulduğu veya herhangi bir yerde okunduğu şekliyle kullanılmaktadır.

    İletişim, uygulamada teorik olarak kolay gibi gözükmektedir. İnsanlar bu türden bir yazıyı, makaleyi veya bir araştırmayı okuduğu zaman kolaylıkla "ben bunları biliyordum* diyebilmektedir. Ama aslında iletişim hiç de o kadar kolay değildir. Teorik anlamda anlaşılır hatta kolay gözükse de uygulama açısından çok zordur. Çünkü teorik iletişim bilgilerini günlük hayatta etkin bir şekilde kullanmak o kadar da kolay olmamaktadır. Hatta iletişim çağı olarak nitelenen günümüzde, iletişime girmenin bazen ne kadar zor olduğu da gözlemlenmektedir. Kişilerarası iletişimde, kitle iletişiminde, her ortamda veya her konuşmada bir iletişimsizlik olmakta ya da iletişim kuramamak gibi bir sorunla karşılaşılmaktadır.

Sözsüz İletişim Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.