12,04 TL
8,67 TL
%28 indirim
Kazancınız
:
3,37 TL
Son Dem Hakkında Bilgiler
Türü: Şiir Kitapları
Sayfa Sayısı: 144
ISBN: 3990000066744
Kapak: Ciltsiz
Kağıt Tipi: 2. Hamur
Basım Tarihi 2015
Cengiz Epçim
Cengiz Epçim
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Son Dem Kısa Özet

    Bu kitap Cengiz Epçim`in hikayesi aslında...

    Epçim`in hikayesi ise bir aşk hikayesi; bu yüzden yüreği çarpan herkesi ilgilendiriyor; sol yanındaki cevahir kararmış her insana hitap ediyor...

    Son Dem, gidenin ardından ince bir sızı oluyor, geçmiyor...

    "Aşk denen ince hastalığa yakalanan  bir günahkâr bedenim sadece. Şimdi, kaçabildiğim kadar insanlardan kaçıyorum. Onlar yalancı, her şeyi tükettikleri ve buna duygular da dâhil olduğu için değil. Ben günahkâr olduğum için, ben sevmeyi bilmediğim ve mutluluğu hak etmediğim için… Tüm gün yaptığım, sadece kitap okumak ve şiir yazmak. Gündüzleri dışarıya kitap almak için çıkıyorum sadece. Onda da koşa koşa gidiyorum, hemen kendimi eve atıyorum. Ama geceleri özgürce gezebiliyorum el ayak çekilince; sokaklar benim, kaldırımlar benim.

    Kâğıtları önüme koyup, elime kalemi alıp bir şeyler yazacağım aklımın ucundan bile geçmezken... Birden kendimi harflerle, hecelerin arasında buldum. Kuru bir kalabalığın içinde yapayalnızdım, beni anlayacak bir Âdem evladı yoktu. İşte burada devreye yazmak girdi. Yazmak, bir nevi terapi oldu, çünkü içimde, yüreğimde durdukça içten içe çürümeye, kaybolmaya başladım. Yazmak bunları yok etmese de, yavaşlattı kısmen."

  • 2. Hamur

Son Dem Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.