Sherlock Holmes - Kanıt Peşinde

Dokuz Yayınları

Sir Arthur Conan Doyle

79,00 TL
43,45 TL
%45 indirim
Kazancınız
:
35,55 TL
Sherlock Holmes - Kanıt Peşinde Hakkında Bilgiler
Türü: Roman
Sayfa Sayısı: 160
ISBN: 9786052050699
Kapak: Ciltsiz
Kağıt Tipi: 2. Hamur
Basım Tarihi 2023
satis-icon
Satış Rakamları 128 adet satılmıştır.
Sir Arthur Conan Doyle
Sir Arthur Conan Doyle
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Sherlock Holmes - Kanıt Peşinde Kısa Özet

    Bir sabah Bayan Morstan kapıdan emin adımlarla içeri girer. Elbisesinin rengi solmuş, sade ve basit bir görünümü olmasına rağmen kendine öz güveni yadsınamaz. Çok uzatmadan konuya girer: Babası kayıptır!

    Babası Hint alayında bir subaydır ve yıllık izninde kızını Langham Oteli’ne çağırır. Kızı hevesle otele geldiğinde babasına ulaşamaz. Valizleri odasındayken kendisi kayıptır. Gazeteye ilan verilir, polise başvurulur ancak bir sonuç alınamaz. Bu noktada Sherlock Holmes’tan yardım ister.

    Sherlock Holmes özgün tarzı, keskin zekâsı ve mantıklı çıkarımlarıyla birlikte en çözülmez görünen vakaları bile çözümleyen, dünyanın en ünlü dedektifidir. Piposu, pötikareli şapkası, büyüteci ve yanında en yakın arkadaşı olan Dr. Watson’la birlikte maceradan maceraya koşarlar.

    Arthur Conan Doyle’un yarattığı efsane karakter Sherlock Holmes, ilk kez The Strand dergisinde yayımlanmış ve o günden bugüne dek popülerliğini artırarak devam ettirmiş, tüm zamanların en iyi 100 polisiye kitabı arasındaki yerini almıştır.

  • 2. Hamur

Sherlock Holmes - Kanıt Peşinde Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.