50,00 TL
34,00 TL
%32 indirim
Kazancınız
:
16,00 TL
Selahaddin Eyyübi Hakkında Bilgiler
Türü: Roman
Sayfa Sayısı: 280
ISBN: 9786059322560
Kapak: Ciltsiz
Kağıt Tipi: 2. Hamur
Basım Tarihi 2017
satis-icon
Satış Rakamları 5 adet satılmıştır.
A. Turan
A. Turan
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Selahaddin Eyyübi Kısa Özet

    İnsan kimi önderleri dostlarından okurken sever, onlara yaklaşır. Düşmanlarından okuyunca onlardan kuşku duyar ve tekrar dostlarına dönme ihtiyacı hisseder.
    Selahaddin-i Eyyübî onlardan farklıdır. Hem dostlarından hem de düşmanlarından okurken onu seviyor ve farkında olarak veya olmayarak ona yaklaşıyorsunuz.

    Kuşatmanın üzerinden neredeyse iki yıl geçmişti. Şehir önlerine gelen Rişard, ısrarla Selahaddin’le görüşmek istiyordu. Haçlılar, Selahaddin’i öyle bir anlatmışlardı ki Rişard için Selahaddin’i görmek bir tutku hâline gelmişti.
    Selahaddin, *O, benim dilimi bilmez; ben onun dilini bilmem.* deyip görüşmeyi reddetti ve onun Melik el Adil’le görüşmesini istedi.
    Bu büyük bir diplomatik teklifti. Selahaddin, bu kararla Rişard’a *Sen Avrupa’nın en büyük kralı olsan da ancak bir vezirimin seviyesindesin* diyor ve güzel bir gelenek başlatıyordu.
    Bu arada büyük komutan El Meştub da Fransız kralıyla görüştü. Kral diplomatik olarak kendisine denk olmayan biriyle karşı karşıya olmanın şımarıklığıyla konuşuyordu.
    El Meştub onu dinledi ve:
    -Tamamımız ölmedikçe şehri teslim etmeyeceğiz. İçimizden her biri, sizden ileri gelen elli kişiyi öldürmedikçe de öldürülmeyecek, dedi.

  • 2. Hamur

Selahaddin Eyyübi Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.