35,00 TL
17,50 TL
%50 indirim
Kazancınız
:
17,50 TL
RAYDAN ÇIKANLAR Hakkında Bilgiler
Türü: Polisiye Romanlar
Sayfa Sayısı: 496
ISBN: 9786053482611
Kapak: Ciltsiz
Kağıt Tipi: 2. Hamur
Basım Tarihi 2014
satis-icon
Satış Rakamları 3 adet satılmıştır.
Michael Katz Krefeld
Michael Katz Krefeld
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • RAYDAN ÇIKANLAR Kısa Özet

    Bir çocuğun travmasında faili meçhul kadınların kaderi yazılı…

    Ben Masja. 21 yaşındayım. Cehenneme gelmişim ben.
    Bu da benim günlüğüm. Anlıyor musunuz? Kimseye yazılmadı bu. Sadece bana ait. Ben yazar değilim, biliyorum.
    Ama dayanabilmek için yazıyorum. Hayatta kalabilmek için. Kendime hâlâ yaşadığımı gösterebilmek için. Annem hep öğretmen olmam gerektiğini söylerdi. Ama ben öğretmen değilim. Ben hiçbir şeyim.
    Sevgilisinin kumar borcunu bedeniyle ödemek zorunda kalan Masja, Stockholm`ün arka sokaklarında, çocukluk travmaları sonucu kadınları av haline getiren Sırtlan lakaplı katile av olmak üzeredir. Sevdiği kadının yok yere öldürülmesi sonucu hayata sırtını dönen Dedektif Ravn ise Masja`nın günlüğünden yola çıkarak katilin izini sürerken uçurumun kenarında bir mücadele verecektir.

    Ülkesinde yayımlandığı gün 10.000`in üzerinde okura ulaşan ve on sekiz ülke tarafından yayım hakları satın alınan Raydan Çıkanlar, dünyanın en mutlu bölgesi olarak anılan Kuzey Avrupa ülkelerinin bambaşka bir yüzünü gözler önüne seriyor.
    "Raydan Çıkanlar`da adrenalin seviyesi baştan sona düşmüyor. Gerilim zirveye ulaşıyor. Bu romanı okuyanlar devamı için sabırsızlanacaklar."
    -Fyns Amts Avis-

    "Gecelerce uyutmayacak kadar sarsıcı bir kitap… Başkarakter Ravn hepimizin tanıdığı ama hakkında daha fazla şey bilmek istediğimiz o adamlardan biri."
    -Alt for Damerne-

    "Michael Katz Krefeld aşina olduğumuz konulara kendi ayırt edici ve günahkâr renklerini katarak etkileyici bir kurgu yaratmış. Ana karakter Ravn psikolojik açıdan oldukça enteresan bir tablo çizerek okurun ilgisini cezp ediyor."
    -Dagbladenes Bureau-

  • 2. Hamur

RAYDAN ÇIKANLAR Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.