66,00 TL
44,22 TL
%33 indirim
Kazancınız
:
21,78 TL
Psikanaliz ve Aşk Hakkında Bilgiler
Türü: Genel Psikoloji Kitapları
Sayfa Sayısı: 160
ISBN: 9786051750514
Kapak: Ciltsiz
Kağıt Tipi: 2. Hamur
Basım Tarihi 2016
Yusuf Alper
Yusuf Alper
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Psikanaliz ve Aşk Kısa Özet

    "Psikanaliz ve Aşk" Yusuf Alper`in psikanaliz ya da dinamik psikiyatri, aşkın psikodinamiği, şiddetin psikodinamiği ve yara- tıcılık üzerine yazılarını içeren kitabıdır. Psikanaliz 19. yy sonlarında S. Freud tarafından temeli atılan ve insanlığı etkileyen en önemli disiplinlerden biridir. Psikanaliz tabii ki yaklaşık 120 yıllık geçmişinde çok yenilenmiş, yeni yaklaşımlarla, yöntemlerle, okullarla zenginleşmiştir.

    Aşk ise "insanlık tarihi boyunca üzerinde en çok düşünülmüş, konuşulmuş, yazılmış konuların başında gelir". Alper bu kitabında aşkı psikodinamik boyutlarıyla ele almaktadır. Böylesi bir konuda yeni şeyler söylemenin güçlüğü ortadayken dinamik süreçlerle ilgili bir psikiyatrist, bir entelektüel ve şair olarak özgün şeyler söylemeyi başarıyor. Temelde, psikanalizin yaratıcılıkla ilgili sözlerine itirazlarını içerden yapıyor, günlük uygulamadaki olumluluklarını ortaya koyuyor.

    "Psikanaliz ve Aşk" hem psikiyatri, psikoloji, sosyal hizmet, pedagoji vb. meslekten kişiler için hem de bu konularda düşünen başta yaratıcı uğraş içinde olan kişiler (sanatçılar) olmak üzere, herkes için yararlı olacak, anlatımı oldukça yalın, kolay anlaşılır bir kitap.

  • 2. Hamur

Psikanaliz ve Aşk Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.