47,50 TL
38,95 TL
%18 indirim
Kazancınız
:
8,55 TL
Prag Hakkında Bilgiler
Türü: Amerikan Edebiyatı
Sayfa Sayısı: 416
ISBN: 9789753424974
Kapak: Ciltsiz
Kağıt Tipi: 2. Hamur
Basım Tarihi 2018
Arthur Phillips
Arthur Phillips
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Prag Kısa Özet

    Yayımlandığı 2002 yılından bu yana yedi dile çevrilmiş çok başarılı bir ilk roman Prag. Kitaptaki olaylar, Doğu Avrupa`da eski rejimlerin birbiri ardına devrilmesinden sonra, 1990`da, oluşmakta olan tarihe birinci elden tanıklık etme arzusuyla Budapeşte`ye gelmiş beş maceraperest Amerikalı arasında geçiyor. Ailevi, mesleki, manevi, romantik yaşamlarındaki tıkanıklıklara çözüm bulma arayışıyla buralara savrulmuş bu insanlar, kendi kısa, olaysız, "tarihsiz" hayatları ile bir şeyler uğruna gerçekten savaşmış, direnmiş, işkence görmüş insanlarla dolu, bütün atmosferine "tarih" kokusu sinmiş, hala çeşitli köşelerinde savaştan kalma kurşun delikleriyle karşılaşılabilen bu şehrin hayatı arasındaki gizli gerilimi anlamlandırmaya çalışıyorlar ümitsizce.

    Kitapta ilk uğursuz alametleri CNN`deki Irak savaşı haberleriyle görülen bu yeni "tarih-sonrası" dönemden umdukları tatmin edici yanıtları almayı başaramayan bu insanların aklında hep şu sorunun gölgesi olduğu söylenebilir: "Acaba yaşam, başka yerde, mesela Prag`da mı?"

    Tarihin çok canalıcı bir dönemini sağlam bir üslupla ve çok hoş bir mizah duygusuyla anlatan Prag`ın edebiyatseverlerden hak ettiği ilgiyi göreceğini umuyoruz.

  • 2. Hamur

Prag Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.