Oz Büyücüsü - Zümrüt Kent

İmge Kitabevi Yayınları

Lyman Frank Baum

11,00 TL
8,58 TL
%22 indirim
Kazancınız
:
2,42 TL
Oz Büyücüsü - Zümrüt Kent Hakkında Bilgiler
Türü: Hikayeler
Sayfa Sayısı: 175
ISBN: 9789755335490
Kapak: Ciltsiz
Kağıt Tipi: 2. Hamur
Basım Tarihi 2016
satis-icon
Satış Rakamları 10 adet satılmıştır.
Lyman Frank Baum
Lyman Frank Baum
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Oz Büyücüsü - Zümrüt Kent Kısa Özet

    Frank Baum'un çok sevilen çocuk klasiği Oz Büyücüsü, Amerika'nın Kansas kentinde yaşayan Dorothy adındaki kız çocuğu ile sevimli köpeği Toto'nun, bir kasırga sırasında hortuma kapılarak kendilerini büyülü Oz Ülkesi'nde bulmalarının ve dönüş yolculuklarının tuhaf, heyecanlı öyküsüdür.

    Dorothy, Oz Ülkesi'nden Kansas'taki evine dönmeye çalışırken kendine sıradışı yol arkadaşları bulur. Onların da gerçekleştirmek istedikleri önemli birer dileği vardır: Beyni olmayan Korkuluk bir beyin, kalbi olmayan Teneke Oduncu bir kalp edinmek; cesareti olmayan Korkak Aslan ise cesur olmak istemektedir. Hepsi de dileklerini  gerçekleştireceğine inandıkları ulu ve esrarlı Oz Büyücüsü'nü aramaktadırlar. Beklenmedik serüvenlerle dolu olan bu yolculuk, her birine yeni bir şeyler kattığı gibi küçük dostumuz Dorothy'ye sabırlı olmanın ve arkadaş dayanışmasının önemini, bunun yanında da bir yaşam gerçeğini öğretecektir: Kişi dileğine kavuşmak için başkalarına ya da bazı gizemli güçlere değil, kendi aklıyla gönlüne ve azminin gücüne güvenmelidir.

    Sinemaya uyarlanan, dizi olarak yayınlandığında ise ülkemizde büyük ilgi gören Oz Büyücüsü, okuru, Nihal Yeğinobalı'nın güzel Türkçesiyle buluşturarak Oz Ülkesi'nde heyecanlı ve sihirli bir yolculuğa çıkmaya davet ediyor.

  • 2. Hamur

Oz Büyücüsü - Zümrüt Kent Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.