67,00 TL
36,85 TL
%45 indirim
Kazancınız
:
30,15 TL
Öyküler Hakkında Bilgiler
Türü: Öykü Kitapları
Sayfa Sayısı: 600
ISBN: 9786053756934
Kapak: Ciltli
Kağıt Tipi: 2. Hamur
Basım Tarihi 2017
satis-icon
Satış Rakamları 43 adet satılmıştır.
Al Sarrantonio
Al Sarrantonio
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Öyküler Kısa Özet

    *Kurmacanın zevki hayal kurabilmenin zevkidir…*

    Edebiyatın alameti farikalarından biri de hayal gücü; işte Neil Gaiman ile Al Sarrantonio’nun bu olağanüstü öykü derlemesi hayal gücünün ve iyi kurgunun, edebiyatın her türünde kendini öne çıkaracağını kanıtlar nitelikte.

    Öyküler, dünyadaki en iyi yazarlarından bazılarının Peter Straub ve Chuck Palahniuk’tan Gene Wolfe’a, Diana Wynne Jones’tan Joe Hill ve Joyce Carol Oates’a kadar– kurmacanın sınırlarını yeniden keşfettiği, genişletip baştan tanımladığı benzersiz bir antoloji. Edebi eserleriyle türler arasındaki sınırı şeffaflaştıran, kategorilere meydan okuyan ve düş gücünün tüm olanaklarını bir büyücü gibi kullanan Gaiman ile bu kitaptaki tüm yazarları bir araya getiren, öyküleri okuyan ve seçen *usta antolojist* Sarrantonio, deposunu yaratıcılıkla dolduran, tür, konu ve üslup olarak çok çeşitli yirmi yedi öyküyü okur karşısına çıkarıyor. *Bize daha o¨nce bin kez go¨rdu¨gˆu¨mu¨z bir s¸eyi sanki ilk kez go¨ru¨yormus¸uz gibi sunacak o bu¨yu¨lu¨ ıs¸ıgˆa sahip o¨yku¨ler* bu sayfalarda hayat buluyor.

    Okudukça dünyaya bakış açımızı değiştiren, zekâ ve hayal gücüyle dolu bu derleme, sıradışı kurgunun sınırsız alanını daha da genişletmek adına atılan yepyeni ve cüretkar bir adım.

    Shirley Jackson en iyi öykü derlemesi ödülü

  • 2. Hamur

Öyküler Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.