400,00 TL
284,00 TL
%29 indirim
Kazancınız
:
116,00 TL
Origami Hakkında Bilgiler
Türü: Genel Hobi Kitapları
Sayfa Sayısı: 120
ISBN: 9786056546839
Kapak: Ciltsiz
Kağıt Tipi: 1. Hamur
Basım Tarihi 2017
Gökçen Atamgüç
Gökçen Atamgüç
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Origami Kısa Özet

    Kadim kültürlerde çok saygın bir yeri olan kağıt çeşitli semboller ve şekiller aracılığıyla gelecek nesillere bir kültür mirasının aktarılmasını sağlamıştır.

    Bir ‘kağıt katlama sanatı’ gibi algılansa da aslında origami kağıt katlama sanatından öteye farklı becerilerin kazanılmasını sağlar.

    Origami zamanla yalnızca çocuklara yönelik bir eğlence aracı gibi algılanmaktan çıkmış, onların öğrenme yeteneklerinin gelişmesinde, el-göz eşgüdümünün sağlanmasında, geometrik-matematiksel becerilerinin artırılmasında,konsantrasyon ve yaratıcılıklarının geliştirilmesinde önemli roller oynamış, her yaştan insanın ilgisini çekmeyi başarmıştır.

    Origami çocukların gerek davranışsal, gerek sosyal-duygusal, gerekse dil-matematiksel ve psiko-motor gelişimlerinde en az malzeme ile en kısa zamanda sağladığı katkı ile çocukların öğrenme sürecinin eğlenceli hale getirilebileceğinin en güzel kanıtıdır.

    Çocukların oyunlarının aslında onların en ciddi uğraşısı olduğu göz önünde bulundurulacak olursa Sayın Gökçen Atamgüç’ün oluşturduğu bu eserin çocuk gelişimine olan katkısının önemi ve değeri kendiliğinden anlaşılır. Ruh sağlığını geliştirmek ve iyileştirmek için ruh sağlığı profesyoneli olmanın bir zorunluluk olmadığını origami alanına yönelik adanmışlığı ile gösteren Atamgüç’e yürekten teşekkürlerimle.

  • 1. Hamur

Origami Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.