Ölümsüz Cümleler

Fihrist Kitap

Polat Onat

319,50 TL
214,07 TL
%33 indirim
Kazancınız
:
105,43 TL
Ölümsüz Cümleler Hakkında Bilgiler
Türü: Roman
Sayfa Sayısı: 364
ISBN: 9786257599092
Kapak: Ciltsiz
Kağıt Tipi: 2. Hamur
Basım Tarihi 2021
Polat Onat
Polat Onat
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Ölümsüz Cümleler Kısa Özet

    "Ölümsu¨z Cu¨mleler" mevcut edebi kalıpları kırmayı hedef edinmis¸, heyecan dozu her sayfasında artan, su¨ru¨kleyici bir polisiye.

    Kitaptaki her karakter, mes¸hur birer Hollywood yıldızıyla fiziksel benzerlikler tas¸ıyor. Dedektifimiz, tuhaf bic¸imde o¨ldu¨ru¨len u¨c¸ kis¸inin arasındaki bagˆı c¸o¨zerse katile ulas¸acagˆı du¨s¸u¨ncesiyle derin bir sorus¸turmaya bas¸lıyor.

    "O¨lu¨msu¨z Cu¨mleler", ic¸erik itibariyle klasik tu¨rdeki dedektiflik romanlarında go¨ru¨len entrikalı olay o¨rgu¨su¨ dıs¸ında, bir seri katilin ruh du¨nyasındaki karanlık dehlizlere ıs¸ık tutan incelikli ve s¸airane bir u¨slubu da barındırıyor.

    *Ahlat Agˆacı* filminde Nuri Bilge Ceylan’ın, *Tas¸ra Mektubu*na yaptıgˆı referanslar ile gu¨ndeme oturan Polat Onat, o¨zu¨nde tutku dolu bir s¸air. S¸iiri bıraktıgˆını so¨ylemesine ragˆmen, bu s¸airane tutku yakasını bırakmamıs¸ olacak ki; Onat, bu denli lirik bir polisiye ile kars¸ımızda. 

    Yu¨ksek hisler es¸ligˆinde okuyacagˆınız bu su¨ru¨kleyici polisiyeyi, Fihrist ailesi olarak siz okuyucularımıza sunmaktan mutluluk duyuyoruz.

  • 2. Hamur

Ölümsüz Cümleler Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.