Ölümsüz Aşk Hakkında Bilgiler
Türü: Roman
Sayfa Sayısı: 188
ISBN: 9786055385569
Kapak: Ciltsiz
Kağıt Tipi: 2. Hamur
Basım Tarihi 2015
satis-icon
Satış Rakamları 1 adet satılmıştır.
Mehtap Abdi
Mehtap Abdi
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Ölümsüz Aşk Kısa Özet

    Ölümsüz Aşk,

    Büyüleyici bir aşkın bir büyük acının kollarında ölümsüzleştiği bir hikaye değildir sadece. Karakterlerin her birinin sırlarla kuşatılmış dünyasında, yüreklerindeki inancın sorgulandığı ve yaşama sevincini tümden kaybetmiş bir gencin, büyük bir sevgi çemberinde yeniden dirilip gerçek aşkla buluştuğu heyecan dolu, sürükleyici ve şaşırtıcı bir öykünün adıdır.

    Bir evladın dinmeyen yürek yarasının, bir âşığın sonlanmaz acısının ve okyanus mesafesince uzak, bir başka ailede yaşanan dramın çarpıcı bir fotoğrafıdır ölümsüz aşk. İçinde bulunduğumuz çağın zihinleri bulandıran bir fenomenine, mistik bir yaklaşımdır aynı zamanda.

    Ölümsüz Aşk,

    Aşka, yeniden âşık olacağınız bir yeni hikâye…

    Ağustos ayının kavurucu sıcağı üşütmüyordu beni artık. Dünyanın en sıcak, en duru, en güzel hisleriyle kucaklaştığım zamanlardı; bana hayat boyu kılavuzluk edecek olan gerçekle sarsıldığım o yaz… Sevgi saraylarının sevgi kokan bahçelerinde aşka akıyordu yüreğim sırrın açığa çıktığı o günden beri. Zamanın yeniden yeşerdiği, kalbimin öbek öbek çiçeklendiği bir mevsimde, sevgiye olan inancımın bir kez daha akıl almaz bir dönüşe ve değişime uğradığı yepyeni bir iklimdeydim. Yolun sonunda tek ve gerçek olan sevgilime kavuşmuştum. Ömrümün en acı hatırasının ardından bulmuştum Onu.

  • 2. Hamur

Ölümsüz Aşk Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.