185,00 TL
123,95 TL
%33 indirim
Kazancınız
:
61,05 TL
Nihan Hakkında Bilgiler
Türü: Roman
Sayfa Sayısı: 412
ISBN: 9786052141359
Kapak: Ciltsiz
Kağıt Tipi: 2. Hamur
Basım Tarihi 2019
satis-icon
Satış Rakamları 1 adet satılmıştır.
Fatih Altınbeyaz
Fatih Altınbeyaz
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Nihan Kısa Özet

    Fatih Altınbeyaz, bu romanda evlatlık olmayı ve bir aileye mensubiyet hissetmemeyi ele alıyor.

    Türkiye`de yaşayan insanların kimlik bunalımına, hayatını bir insana/amaca adama sorunsalına, muhacirlik/yerlilik olgusuna ve çıkış yolu bulmak için sanata tutunma çabasına değiniyor.

    Nihan`ın, yaşamdaki duruşunu, cesaretini ve başkaldırışını merkeze alarak, kendisini yarına taşıma gayretini ve yazmak için gecesini gündüzüne katma azmini bütünüyle ortaya koyuyor.

    Romanın diğer kahramanı MGK`nın da, hayat karşısındaki bocalamasına, naifliğine, karmaşıklığına ve yarım kalmışlığına inat, kendisini Nihan`ın varlığına var etmeye çalışmasını ve hayatını Nihan`a adamak için çırpınışını, hüzünle ve yalın bir üslupla anlatıyor.

    Kitaba mekan olarak seçilen Güzelhisar`da esrarengiz olaylar, gizemli tarikatlar, çeşitli etnik gruplar, savaşan hayvanlar ve tuhaf insanlar var. Üstelik tüm bunlar, birbirleriyle çetin bir mücadele içindeler...

    Çok katmanlı bir yapıya sahip Nihan; metinlerarasılığın, bilinç akışının, hikayenin, rüyaların ve gerçekliğin kesiştiği yerde, insanlık kadar kâdim olan `yazı`ya bel bağlıyor.

    Nihan; genç bir kadının kaderini, yana yakıla değiştirmeye çalışan MGK`nın hayat hikayesi...

  • 2. Hamur

Nihan Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.