40,00 TL
26,80 TL
%33 indirim
Kazancınız
:
13,20 TL
Nergis Hakkında Bilgiler
Türü: Roman
Sayfa Sayısı: 112
ISBN: 9786058250444
Kapak: Ciltsiz
Kağıt Tipi: 2. Hamur
Basım Tarihi 2019
satis-icon
Satış Rakamları 2 adet satılmıştır.
Mehmet Mücahit Yurteri
Mehmet Mücahit Yurteri
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Nergis Kısa Özet

    Meraktır hikâyelerin kapısını aralayan. Yazar, öyle bir kapı aralıyor ki bu kapıdan içeri girmemek imkansız. Mahallerin arasında bizi dolaştıran yazar, kimsenin duymadığını, kimsenin görmediğini bize ustalıkla yansıtmakta. Bu öyle bir ayna ki bütün insanlığı göstermekte. Yazar, hikayelerin insan portlerini bize samimi bir dil ile sunmakta ve bu karakterlerin gizli kalmış dünyasını okura açmakta oldukça maharetli. Bu hikâyeleri okuduğunuzda insana dair birçok detayı kaçırdığınızı anlayacaksınız. Bundan böyle yazarın karakterlerin her yerde belki de kendi içinizde bulacaksınız.

    "Şimdi sizlere insanlar ölümsüzdür desem, hemen bana deli sıfatını, hiç düşünmeden yapıştırırsınız. Oysa gerçek bu... Nasıl mı ? Şöyle ki:

    İnsanların hemen hemen tümüne yakın önceki hayatlarıını hatırlamazlar. Bazı özel kişiler ise önceki tüm yaşamlarını sırasıyla, eksiksiz olarak hatırlarlar. Tıpkı benim gibi... Şimdi diyeceksiniz ki sen gerçekten "deli" değilim. Sadece özel biri; önceki yaşamlarını hatırlayan biriyim. Allah  bana bu özelliği vermiş. Peki, rahatsız oluyor muyum ? Hayır... Üstelik bu özelliğimden dolayı mutlu oluyorum. İnsanlara, her zaman anlatacak bir şeylerim oluyor. Dahası uzun yıllarca, yıllarca az, yüzyıllarca yaşadığım için, kişilerin hata yapmalarını önlemeye çalışıyorum ve bu beni gerçekten mutlu ediyor."

  • 2. Hamur

Nergis Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.