Muhasebenin Dijital Dönüşümü ve Mali Mühendislik

Ceres Yayınları

İsmail Tekbaş

26,50 TL
18,82 TL
%29 indirim
Kazancınız
:
7,68 TL
Muhasebenin Dijital Dönüşümü ve Mali Mühendislik Hakkında Bilgiler
Türü: Yönetim Kitapları
Sayfa Sayısı: 240
ISBN: 9786052048825
Kapak: Ciltsiz
Kağıt Tipi: 2. Hamur
Basım Tarihi 2019
satis-icon
Satış Rakamları 42 adet satılmıştır.
İsmail Tekbaş
İsmail Tekbaş
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Muhasebenin Dijital Dönüşümü ve Mali Mühendislik Kısa Özet

    Dijitalleşmenin İşletmeler ve Meslekler İçin Mesajı:

    Dönüşüm veya yok olmak…

    Muhasebecilik dijitalleşme ve teknolojik gelişmelerle birlikte adeta evrim geçiriyor. Araştırmalara göre dijitalleşmeden en çok etkilenen meslekler sıralamasında vergi düzenleyiciler yüzde 99, defter tutanlar, muhasebe ve denetim çalışanları ise yüzde 98 ile birinci sırada. Peki, bu alanda çalışanlar dijital dönüşüme hazır mı?

    Dijital teknolojiler ile tetiklenen 4. sanayi devriminin inşa edildiği bugünlerde, yapay zekâ, robot kullanımı, otonom araçlar, 3D yazıcılar, nanoteknoloji ve bilimin diğer alanlarındaki gelişmeler insanlığın ve toplumun dönüşüm sürecine işaret ediyor. Bu gelişmelerin iş yapış şekillerimizi değiştirmesi, bazı mesleklerin tamamen yok olması, bazılarının ise daha fazla gelişecek olmasının yanı sıra, gelecekte bugün hiç bilmediğimiz meslek dallarını ortaya çıkaracağı da kaçılmaz bir gerçekliktir.

    Mali müşavir İsmail Tekbaş bu kitabında Yapay Zekâ, RSO, Big Data, Artırılmış Gerçeklik, Sanayi 4.0, Blockchain, IoT gibi teknolojik gelişmelerin muhasebeciliğe etkisini sorguluyor. Sanayi 4.0, Toplum 5.0 gibi kavramları tartışmaya açıyor ve binlerce yıllık geleneğe sahip bu mesleğin yok olmaması için yepyeni bir modelle karşımıza çıkıyor; Mali Mühendislik.

  • 2. Hamur

Muhasebenin Dijital Dönüşümü ve Mali Mühendislik Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.