Melekler Ajandası 2016

Mona Kitap

Beki İkala Erikli

24,58 TL
15,98 TL
%35 indirim
Kazancınız
:
8,60 TL
Melekler Ajandası 2016 Hakkında Bilgiler
Türü: Genel Hobi Kitapları
Sayfa Sayısı: 296
ISBN: 1111111111198
Kapak: Ciltsiz
Beki İkala Erikli
Beki İkala Erikli
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Melekler Ajandası 2016 Kısa Özet

    Allah'ın bizlere uzanan sevgi dolu elleridir melekler… Bir başka deyişle evrenin en yüksek sevgi enerjileridir melekler. İster adına Allah deyin, ister evren, ister kuantum alanı... Melek derken o büyük güçten ve o her şeyi mümkün kılan, mucizelerin doğal olduğu o büyük gücün bizlere uzanan ellerinden söz ediyoruz.

    Sonuçta söz ettiğimiz, niyetimizle harekete geçen, imkansızı başaran o güç. Hani içimizdeki, ta içimizdeki... Hani o şah damarımızdan daha yakın olan o büyük güç... İşte o gücü, yani kendi gücümüzü açığa çıkarmamıza yardımcı olan mucizevi enerjilerdir melekler. Peki siz meleklerle el ele yürümeye, hatta uçmaya hazır mısınız? Her an mucizelerin olduğunu deneyimlemeye? Gelin 2016 bambaşka, cıvıl cıvıl ve mucizelerle dolu bir yıl olsun. Ve gelin bu yıl bambaşka bir şey deneyin: evreni arkanıza alın! Gülümseyin, derin bir nefes alın ve yürekten isteyin...

    "Allah'ım izninle, sevgili Başmelek Mikail, meleklerim, şu konuda lütfen bana yardım edin" deyin ve tam o dilediğiniz konuda evrenin ve meleklerin yardımını isteyin. Bunu yaptığınızda göreceksiniz; yalnız değiliz ve arkamızda müthiş bir destek var. O desteği mümkün kılan da sizin saf, tertemiz, yürekten niyetiniz. Ancak ve ancak biz isteyince harekete geçebiliyor o müthiş sihir. Dilerseniz meleklerin mucizeleri deyin buna, dilerseniz evrenin desteği… Bu elinizdeki eserde ben o sihirli ellere "melekler" demeyi seçtim. Meleklerin kanatlarında uçtuğunuz, sevgi, ışık ve mucizelerle dolu bir yıl olsun!

Melekler Ajandası 2016 Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.