48,00 TL
32,64 TL
%32 indirim
Kazancınız
:
15,36 TL
Lyon`da Düğün Hakkında Bilgiler
Türü: Öykü Kitapları
Sayfa Sayısı: 92
ISBN: 9786058132979
Kapak: Ciltsiz
Kağıt Tipi: 2. Hamur
Basım Tarihi 2018
satis-icon
Satış Rakamları 25 adet satılmıştır.
Stefan Zweig
Stefan Zweig
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Lyon`da Düğün Kısa Özet

    "Genç kız acıma tonu taşıyan her söze kendini kaybedecek kadar gururla karşı çıktı; mutlu, olduğunu söyledi, sevgilisiyle aynı anda öleceği ve ikisinden birinin diğerinin ardından yas tutmak zorunda kalmayacağı için mutlu olduğunu, sadece nikâhları kıyılamadığı için taşıdığı yabancı bir soyadla Tanrının huzuruna evlenemeden çıkacağı için biraz üzüldüğünü anlattı."

    Avusturyalı yazar Stefan Zweig (1881-1942) şiir, deneme, roman ve hikâye türünde unutulmaz eserler verdi. Lyon`da Düğün`de idama mahkum edilen nişanlı genç çiftin yazgıları anlatan Zweig, bütün yapıtlarında olduğu gibi bu hikâyesinde de dönemin anoramasını vermektedir. Zweig`in önemli hikâyelerinden Amok Koşucusu ve kısa ama etkileyici Yürüyüş`ü de derlememizde yer alıyor.

    Stefan Zweig`ın hikâyeleri, insanın ruh, duygu ve düşünce derinliklerine, bunların yol açtığı davranışlara yoğunlaşan hikâyeler olarak, yalnızca bir çağın tanıklığıyla yetinmeyip, insan özünün çağlar ötesi süreğenliğiyle dün olduğu gibi, bugün ve yarın da ilgiyle okunacaktır.

  • 2. Hamur

Lyon`da Düğün Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.