Lego Star Wars Darth Vader Kaskı 75304

Lego
2.649,00 TL
2.384,10 TL
%10 indirim
Kazancınız
:
264,90 TL
Lego Star Wars Darth Vader Kaskı 75304 Hakkında Bilgiler
Türü: Lego Star Wars
Sayfa Sayısı: 0
ISBN: 5702016914498
satis-icon
Satış Rakamları 3 adet satılmıştır.
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Lego Star Wars Darth Vader Kaskı 75304 Ürün Açıklaması

    "

    Bu koleksiyonluk Darth Vader Kaskı yap-sergile modeliyle bir Star Wars simgesinin şeytani görünümünü yakalayın. Kendinize vakit ayırın ve karmaşık ve zor bir yaratıcı yapım projesine kendinizi kaptırın, aslına uygun tüm detayları LEGO stilinde canlandırın. Sonra isim levhasıyla birlikte standına koyarak ofiste sohbet başlatıcı bir masa dekoru ya da evde göz alıcı bir sergi modeli olarak sergileyin.

    Bir süreliğine günlük yaşamın stresinden kaçın ve bu koleksiyonluk LEGO Star Wars yapım setiyle (75304) Darth Vader’in Kaskının tüm tehditkar detaylarını canlandırırken kaliteli zaman geçirmenin keyfini çıkarın.

    Darth Vader’in Kaskının simgeleşmiş tasarımı, klasik Star Wars destanı sahnelerinin anılarını canlandırmak için LEGO yapım parçalarıyla hayat buluyor ve isim levhalı sergi standı, bu etkileyici modeli tamamlıyor.

    Bu set, koleksiyonluk LEGO Star Wars yap-sergile kask modelleri serisine aittir, Mayıs 2021’de yeni çıkan Gözcü Trooper Kaskına (75305) göz atmayı unutmayın.

    Bu 834 parçalı set karmaşık, tatmin edici bir yapım deneyimi sunar ve tüm Star Wars™ tutkunları, deneyimli LEGO hayranları veya hobi severler için mükemmel bir hediyedir.

    Yüksekliği 20 cm, genişliği 15 cm ve derinliği 14 cm olan, parçalarla yapılan bu Darth Vader Kaskı modeli sergilendiğinde fazla yer kaplamaz ancak büyük bir görsel etki yaratır.

    Bu seti LEGO ile yeni tanışan sıkı bir Star Wars hayranına mı alıyorsunuz? Hiç sorun değil. İçerdiği kolay anlaşılır talimatlar sayesinde herkes bir Jedi Şövalyesi öz güveniyle bu karmaşık modelin üstesinden gelebilir.

    Yetişkinlere yönelik bu LEGO Star Wars seti, elle yapılan yaratıcı projelerden keyif alan sizin gibi seçici hobi tutkunları için tasarlanmış, kaliteli ve eğlenceli yapım setlerinden oluşan bir koleksiyonun bir parçasıdır.

    LEGO yapım parçaları, uzaklardaki galaksilerin en katı güvenlik standartlarına uygun olduklarından emin olmak için maksimum düzeyde test edilir.

    Parça Sayısı: 834

    "

Lego Star Wars Darth Vader Kaskı 75304 Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.