Lego Ninjago Water Dragon 71754

Lego
2.299,90 TL
2.069,91 TL
%10 indirim
Kazancınız
:
229,99 TL
Lego Ninjago Water Dragon 71754 Hakkında Bilgiler
Türü: Lego Ninjago
Sayfa Sayısı: 0
ISBN: 5702016912326
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Lego Ninjago Water Dragon 71754 Ürün Açıklaması

    "

    Son derece detaylı bu Su Ejderhası oyun setiyle NINJAGO: Seabound çizgi dizisinden inanılmaz hikayeler oynanabilir. Bu etkileyici ejderha oyuncağının hareketli başı, ağzı, bacakları, boynu, kanatları ve silah olarak kullanabilen hareketli kuyruğu, çocuklara saatler süren zenginleştirici oyunlar sunar. Çocuklar için birinci sınıf oyuncaklar Ejderha oyuncağına 5 minifigür dahildir: Çocukların değerli dalga tılsımını kazanmak için heyecan verici çatışmaları canlandırması için NRG Nya, paletli Dalgıç Zane, Prens Kalmaar ve 2 tehlikeli Maaray Muhafızı. Ayrıca Dalgıç Zane’in binebileceği kokpitli mini bir denizaltı ve tılsım için bir sergi standı bulunur. Arkadaşları hayran bırakacak muhteşem oyuncaklar LEGO NINJAGO oyuncakları, yaratıcı çocukların ninja kahramanlarıyla güçlerini birleştirerek, NINJAGO City’yi korumak için hiç bitmeyen savaşlara katılabileceği fantastik aksiyonla dolu eğlenceli bir dünyaya kaçış sunar. Ninja hayranları ve arkadaşları; güçlü robotlar, detaylı gemiler ve süper hızlı jetler içeren çok geniş bir yapım oyuncakları koleksiyonundan seçim yapabilir.

    Ninja hayranlarının NINJAGO: Seabound çizgi dizisinin aksiyonunu canlandırarak eğlence dolu saatler geçirmesi için son derece hareketli bir oyuncak ejderha içeren LEGO NINJAGO Su Ejderhası oyun seti.

    5 minifigür dahildir: Çocukların rol oyunlarına ekstra bir boyut katmak için hepsi de havalı silahlara sahip NRG Nya, Dalgıç Zane, Prens Kalmaar ve 2 Maaray Muhafızı.

    Oyuncak ejderhanın son derece hareketli kanatları, bacakları, kuyruğu, boynu, açılıp kapanan ağzı ve Maaray Muhafızlarını yenmek için silah olarak kullanılabilen hareketli bir kuyruğu bulunur.

    Bu sette ayrıca Dalgıç Zane’in binmesi için kokpiti açılan mini bir oyuncak denizaltı, ayrıca bir deniz tabanı modelinde sergilenen değerli bir dalga tılsımı bulunur.

    9 yaş ve üzerine yönelik, özellikler ve minifigürlerle dolup taşan bu son derece detaylı ninja oyun seti, arkadaşları etkileyeceği garanti olan birinci sınıf bir oyuncaktır.

    Çocuklar, yüksekliği 14 cm olan Su Ejderhasıyla savaş meydanında Maaray Muhafızlarını yendikten sonra odalarında gururla sergileyebilir.

    Lloyd’un Hidro Robotu (71750), Sonsuz Deniz Tapınağı (71755) ve Hidro Gemi (71756) gibi NINJAGO: Seabound çizgi dizisinden esinlenen diğer setlere de göz atın.

    LEGO NINJAGO, küçük ninjalara büyüleyici bir fantastik dünyaya kaçma şansı veren, hem oynamak hem de sergilemek için çok güzel bir yaratıcı oyuncaklar serisine sahiptir.

    Parça Sayısı: 737

    "

Lego Ninjago Water Dragon 71754 Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.